Death Valley

Door K. Dijkstra - A long time ago

Eindelijk weer een redelijke internetverbinding dus nu snel wat verslagen maken. Woensdag gingen we op weg naar Death Valley de heetste plek in de USA. Het was een lange rit door de woestijn. Helaas was de weg erg hobbelig en waaide het heel hard. Dit leek erg op de landing in San Francisco, Jelmer werd er wagenziek van. Gelukkig hadden ze in het eerste de beste gehucht, Stove Pipe Wells, pilletjes te koop er waren kennelijk meer mensen die er last van hadden. De temperatuur viel mee volgens de Amerikanen, 34C. Rond half drie waren we in Furnace Creek, hier konden we overnachten, maar dit wilden de kids niet, veel te heet.... Daarom zijn we doorgegaan naar Las Vegas, daar kwamen we rond 18.00 uur aan. 'S avonds direct op pad gegaan, we wilden de piratenshow van Treasure Islands zien, helaas werd deze gerestaureerd. Toen maar door naar de Venetian om de gondeliers te bekijken, dit was heel mooi om te zien.

Reacties

Gerry & Johanna A long time ago

Ja dat moet je op een rondreis altijd maar afwachten waar je internet hebt, wij weten er alles van.
Wat zullen de kinderen hun ogen uitkijken bij alles wat ze te zien krijgen, ze komen ogen en oren te kort volgens mij.Eerst die rit door de woestijn en als toetje Las Vegas super hoor.. Geniet er met elkaar 200% van.
Wij wensen jullie een goede en voorspoedige voortzetting van jullie reis.
Hartelijke groeten,
Gerry & Johanna

richard en debbie A long time ago

Jammer dat sommige dingen niet lukken vanwege verbouwing ed. Kids alweer wagenziek, erg vervelend allemaal. Maar ze krijgen er wel een vette reis voor terug!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan