Las Vegas

Door K. Dijkstra - 04-05-2014 01:57

Vandaag hebben we de hele dag om Las Vegas te verkennen. In 12 jaar is er veel veranderd en ze zijn nog druk aan het bouwen. Het Saharahotel waar we 15 jaar geleden logeerden is helemaal verdwenen, we logeren nu aan de overkant op het grote RV park van Circus Circus. Het is veel lawaai 's nachts. 

We hebben een dagkaart voor de bus gekocht en  zijn eerst naar het begin van de strip gereden. Daar zijn we terug gelopen via Mandelay Bay, Luxor, Excalibur en hotel New York, daar wilde Maarten graag in de achtbaan, helaas was hij nog te klein. Toen zijn we weer op de bus gestapt naar hotel Parijs, we hebben het waterorgel van Bellagio bekeken en zijn toen weer op de bus gestapt naar Mandelay Bay om daar het Shark Reef te bezoeken. Daarna zijn Kirsten en ik naar het Outlet Center gegaan voor nieuwe schoenen en is de rest gaan zwemmen.

's Avonds zijn we nog een keer naar het waterorgel gaan kijken, daarna hebben we een vulkaanuitbarsting gezien en moest er ook nog even gegokt worden. Bij de echte machines mochten de kids niet komen, daarom zijn we naar het kindergedeelte gegaan en hebben daar de zo gewenste knuffel voor Maarten gewonnen.

Reacties

richard en debbie 09-05-2014 13:37

Grappig dat dit ook allemaal veranderd
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie