pff

Door E.M.J. van Tilborg - A long time ago

Alweer 2 mei. Wakker om 8 uur. We zitten inmiddels in het ritme. Rustig aan gedaan en de camping betaald. Om 10 uur vertrekken naar Vegas, met als tussenstop de Hoover dam. Bij de Hoover dam aangekomen krijgen we een security check. Drie man sterk horen ons uit en willen de camper van binnen zien. Ook moesten de luiken open. Als we vragen waarom dat is blijken er veel dronken toeristen uit Vegas te komen en het is voor onze eigen veiligheid. Vreemd. Wellicht zijn ze bang voor aanslagen?

 

Omstreeks half twee komen we aan in Las Vegas. En zoals voorgenomen gaan we hier eerst shoppen alvorens de camper op Circus Circus te parkeren. Het is erg warm en dan ook nog winkelen…. Het is voor de goede zaak zullen we maar zeggen.

 

Na een kleine drie uur en wat tassen rijker (Ireen letterlijk) verlaten we de shopping mall. Op naar de KOA.

We hadden al gereserveerd de vorige dag dus inchecken was een formaliteit. Als ik tenminste niet vergeten was te vertellen dat ik Van Tilborg heette i.p.v. Tilborg. Ze konden ons dus niet vinden in het begin. Uiteindelijk een mooie plaats bij de toiletruimte toegewezen en alles maar weer installeren.

 

Bart Noor en ikzelf nog even snel een duik genomen. Een Nederlands stel ontmoet die ons nog goede tips gaven. Ook hebben ze meteen onze camper gerepareerd. Alle rammeldingen (dat waren er nogal wat) opgelost. Omdat het hun laatste dag was kregen we meteen ook wat zaken die ze niet mee konden nemen naar Nederland. BBQ, doekjes, water. Handig. We zullen hun voorbeeld indien mogelijk volgen.

 

Omstreeks 20.00 uur op naar de Heart attack grill. Bart zijn verlanglijstje. Lachen daar. We hebben de kleinste hamburger besteld (single bypass) en dat was meer dan genoeg. Gelukkig kregen we hem op anders krijg je daar billenkoek. En dat is niet zachtjes!!

 

Met de taxi terug naar de strip en wat grote hotels met hun attracties bekeken. Wat was het warm en druk. De drukte was te verklaren doordat het de eerste vrijdag van de maand was. Dan krijgen ze veelal betaald en dat geld moet meteen op. Het was te merken. Om 23.00 uur moe naar huis en meteen uitgeteld het bed in.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!