enerverende zondag

Door Y. Kaan - A long time ago

Zondag 21 april

Op de valreep nog even naar de Brooklynbridge. We dachten het systeem van de metro door te hebben en alle dagen ging het ook goed. Tot vandaag. Zowel op de heenweg  als  op de terugweg hebben we verschillende metros gehad,maar geen een stopte op de plek waar we wilden . Dus veel heen en weer gehopt. Maar uiteindelijk de beroemde brug bereikt. We hebben een leuke wandeling gemaakt van Brooklyn naar Manhattan en onderweg natuurlijk veel foto's gemaakt.

Ruim op tijd terug bij het hotel ( we zouden om 14.20 opgehaald worden door een taxibusje) en dus nog tijd over voor een loopje door central Park. Ons hotel was aan dezelfde straat. Heerlijk in het zonnetje gezeten. En daar begon het..

Taxi veel te laat en dus veel klagende klanten aan boord. Gelukkig hadden wij geen vliegtuig te halen en dus weden wij als laatste uitgeladen. Iedereen moest op een ander level uitstappen dus hebben we het vliegveld minstens 3 x gezien. En de chauffeur zou ons bij de autoverhuur afzetten. Maar na een  uurtje te hebben rondgereden hebben we het opgegeven en ons laten afzetten op het vliegveld. Alwaar een shufflebus klaarstond om ons af te zetten bij het verhuurbedrijf. Tssssss

Met het zweet op de rug ( en niet omdat het heel warm was) wilden we een auto meenemen. Maar helaas, creditkaart werd niet geaccepteerd en een belletje naar Nederland leerde ons dat de kaart nog stond geblokkeerd ban de vorige vakantie... grrrr en niemand kon het voor ons deblokkeren. We moesten wachten tot we de bank in Steenwijk konden bellen om het probleem op te lossen. En dat kan pas na het Paasweekend.

Gelukkig hebben we vrienden in Amerika en konden we hen bellen om ons op te halen. Ze wonen wel ietsje uit de buurt, dus moesten we 3 uur wachten. En natuurlijk 3 uur naar hun huis terug rijden. Laat in de nacht kwamen we aan en na een kort gesprek en meerdere dagen op locatie voor de boeg ginegen we naar bed...  Blij dat deze dag voorbij is gegaaan....Morgen een nieuwe dag en nieuwe kansen   hoop ik.

Reacties

Roly A long time ago

Goh,weer wat geleerd.Alle papieren en passen controleren.Was het vliegveld interessant?
Veel plezier met de volgende dagen.Ik geniet van jullie verhalen.

Anique A long time ago

Hee collega,

Wat een avonturen! Leuk om het zo te volgen. Nog heel veel plezier!

Groetjes!

Ria A long time ago

De metro in Manhattan kent ook een soort van Intercity en stopt niet overal, ja , en dan moet je gaan hoppen.
Veel plezier verder.
Groetjes.

petra A long time ago

Ja het zal ook eens normaal gaan bij jullie.
Fijn dat Jacob jullie kon halen en zo. Toppie
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!