eindelijk op weg

Door Y. Kaan - A long time ago

maandag 21 en dinsdag 22 april

Nadat we gisteren laat zijn aangekomen in Middletown ( bij vrienden), hebben we maandag lekker bijgekletst en een rondrit gemaakt bij hen in de omgeving. Ook nog naar een soort bouwmarkt geweest( er moest daar geklust worden en Harry's handen jeukten al haha) . Na nog wat voedsel te hebben gekocht werden we getrakteerd op een heerlijk diner bij hen thuis. Er is heerlijk gekookt en vlees werd bereid op bbq. Grandioos... Quality-time... en we hebben eruit gehaald wat er in zat   . we moesten nl midden in de nacht bellen naar Nederland om de creditkaartproblemen op te laten lossen. Dus ben ik de hele nacht met onze vriend opgebleven. maar het heeft iets opgeleverd. De creditkaart werkt weer, de auto kunnen we op een plek dichterbij ophalen en kan onze reis,  met enige aanpassingen,  voortgezet worden. America, here we come now!!!!!

Harry heeft wel enkele uurtjes geslapen en was dus fit genoeg om dinsdagochtend achter het stuur te kruipen. We hebben een zeer redelijke auto mee , die heerlijk rijdt. En met GPS, en dat is geen overbodige luxe. Want we moesten terug langs New York, alwaar een lange file was ontstaan. En toch ook hier wist Harry binnendoorweggetjes om de file te vermijden... en we zaten er dus prompt  middenin.. Je zult toch ook eens de GPS meer vertrouwen dan jezelf, hahaha. Maar we zijn er uitgekomen en uiteindelijk hebben we vlak voor Lancaster een hotel gevonden en een lekker hapje gegeten. Op het laatst werd het weer slechter en hebben we regen gehad. Maar ook hier zijn de auto's gelukkig waterdicht .en  morgen schijnt het weer weer op te klaren, dus....Tot morgen. 

Reacties

Lenny A long time ago

Een echt Kaan-avontuur weer.
Yvonne wat leuk om allemaal te lezen. Veel plezier morgen.

Jenny A long time ago

Wat een avonturen allemaal weer. Gelukkig alles opgelost en op naar het witte huis voor een overnachting in the presidential suite. Moet kunnen hihi

Jacob A long time ago

Zql wel lukken hoor Jenny, ik heb gehoord dat er nog wat klusjes te doen zijn in het witte huis. :)

Virgine A long time ago

Hoi Yvonne en Harry,
Mooie ervaringen in The big apple.
Nu alle problemen zijn opgelost kunnen jullie verder heerlijk van jullie reis genieten. Veel plezier,geniet van deze ervaring!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!