op weg naar nashville

Door Y. Kaan - A long time ago

Volgens het schema is het doel van deze dag Gatlinburg en de volgende dag naar het naastgelegen themapark Dollywood. Een park met als thema Dolly Parton. Maar zoals altijd zijn we goed voorbereid en ook nu hebben we, om allerlei missers te voorkomen, goed gekeken naar waar we toe zouden gaan. Gelukkig maar, want het themapark is niets anders dan een groot pretpark. Leuk, maaar niet voor nu. Dus plan alsnog gewijzigd en maar doorrijden naar Nashville. Hebben we daar wat extra tijd en nachten.

Om toch nog wat sfeer te proeven zijn we er bij Gatlinburg ( Dollywood) eraf gegaan. Op de GPS Dolly Parton monument ingetikt. Kwamen we uit bij een standbeeld van haar. En dus weer een extra cadeautje... de weg die ons wel leidde naaar het themapark was bedolven onder billboards en gebouwen die zo uit de film konden stappen. King Kong aan empire state building, hoofden uit rotsen gehaakt, noem het maar op en het was er wel... een en al commercie.

Weer veel gezien en nu het laaatste stuk naar Nashville. Inmiddels werd het al wat schemerig. Maar gek, dat kon volgens het klokje in de auto helemaal niet.... volgens dat ding moest het al donker zijn en ook de aankomsttijd in ons hotel klopte niet meer... Oh nee, GPS kapot en je kunt hier niet zonder...Tot we op het idee kwamen dat we een tijdzone hebben gepassseerd. Het is hier in Tenessee nog een uur verschil. Dus inmiddels 7 uur tijdsverschil met Nederland.

Kun je nagaan hoe ver we van jullie afzitten...

Aangekomen in de nabijheid van Nashville hebben we een hotel ingetikt en gelukkig....ze hadden nog een kamer... blijkt er in Nashville juist dit weekend een marathon gehouden te worden en in de omgeving van Nashville geen kamer te krijgen of een die niet is te betalen. ( althans niet voor ons)

Morgen dus kijken of er nog iets valt te boeken dat dichterbij Nashville city is en anders maar met de auto heen en weer en blijven we in dit hotel. Ook goed te doen hoor... Vol verwachting klopt ons hart...  

Reacties

Jacob A long time ago

HaHa wist Harry geen shortcut zonder GPS?

willeke A long time ago

tja lieve mensen, we lezen en leven weer met jullie mee, het is weer afzien voor jullie, working from 9.00 too 5.00 what a way too make al living?
Lots of love, us willeo
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!