music all over the place

Door Y. Kaan - A long time ago

Vandaag veel muziek aan de oren gehad. Maar dat is ook wat we fraag wilden, dus.....Eerst kaartjes gekocht voor een tour backstage van Grand Ole Opry.En natuurlijk ook kaartjes gekocht voor de tv-show van vanavond. We hadden om 4.15 de tour en om 19.00 begon de show.

Om de tijd te "doden" hebben we ook een tour gemaakt op een showboot.... met mooi weer ( 30 graden) op een boot en veel countrymuziek aan de oren... hoe vervelend kan een reis in Amerika zijn, haha..De show en daarna de verzoekjes die werden gezongen door een duo waren een genot om naar te luisteren.. als dit het begin is , staat ons nog veel plezier te wachten...   

Na de show gauw naar het hotel om in te checken en dan terug naar de muziekhal, De tour was interessant en vooral als je weet dat je 's avonda aan de andere kant van het podium zit...

De show was heel leuk, maar wij hadden een andere verwachting na het optreden van die middag, . Maar evengoed    leuk om mee te maken hoe een show live wordt opgenomen.

Nu even relaxen op de kamer en morgen slenteren en inkopen doen in   centrum van Nashville...

Reacties

willeke A long time ago

Hé bah ik lees het weer, alweer een nutteloze nice day in Amerika, have fun

petra A long time ago

Heerlijk zo een dag vol muziek toch? Daar hadden jullie wel oren naar.
Lekker relaxen en ben benieuwd wat jullie allemaal gekocht hebben.
dikke toet

Edith A long time ago

Willeke schrijft ... alweer een nutteloze dag. Maar als ik het verslag lees was de dag alles behalve nutteloos. Heerlijk die countrymuziek op de boot en straks op elke straathoek en in elk café in Nashville! Je zou bijna vergeten dat we op dit moment een druilerig en grijs Nederland hebben. Geniet dus van de zon, de lekkere temperatuur en de heerlijke countrymuziek waar je heel blij van kunt worden. Misschien nog een dansje countryline)erbij? Of doen ze dat daar niet?
Net als Petra ben ik benieuwd wat jullie gaan kopen. Met een cowboyhoed kun je ook op je e-bike Yvonne!
Genieten maar weer! Veel plezier!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!