laatste dag memphis en op weg naar new orleans

Door Y. Kaan - 02-05-2014 03:18

Woendag 30 april

Je kunt natuurlijk niet Memphis verlaten zonder even een bezoekje te hbben gebracht aan het voormalig Lorraine hotel. Daar is nl Martin Luther King doodgeschoten. In die tijd was het blijkbaar een gerenormeerd hotel, maar nu lijkt de buurt erg achteruit gegaan te zijn. Inmiddels is het hotel een museum geworden.

Toch weer indrukwekkend...

Nu gaat het laatste gedeelte van de reis beginnen. Nameloijk alleen maar snelweg van Memphis naar New Orleans, zo'n 389 miles te gaan.

Dat is wel veel, maar dan hebben we een extra dag in New Orleans te bestden.

En na een uurtje rijden gestopt in Tupelo, de geboorteplaats van Elvis. En natuurlijk zijn geboortehuis en omgeving bekeken. En ook daar hebben ze een museum van gemaakt. We hebben nu wel genoeg Elvis-cultuur gesnoven en zijn weer klaar voor het volgende avontuur. Op naar New Orleans.

Natuurlijk hebben we een aantal keer gestopt voor koffie en eten, maar uiteindelijk tegen 22.00 uur hebben we een hotel in het midden van de French Quarter bereikt, een zeer beroemde wijk????? 

Nou ja, maakte ook niet meer uit, we hadden geen zin meer en de benzine is bijna op. We kunnen nl de auto met lege tank inleveren en zoals jullie weten, wil Harry dat dan ook zo precies mogelijk uitkienen. Hij zegt dus ook gewoon: Yvonne , het is heus niet zo erg als jij het laatste stukje moet duwen, toch??

Hier is het bijna niet te doen om te rijden, dus we laten de auto de komende dagen gewoon staan en nemen de benenwagen of openbaar vervoer. Dus het komt vast goed.

Nog 2 dagen te gaan en dan op naar huis....  

Reacties

Edith 02-05-2014 08:42 {{button-19937}}

Harry heeft gelijk: de auto inleveren met een lege tank. Yvonne als je moet duwen .... ik verwacht niet dat er leeuwen zijn, zoals in het reclamespotje. Maar het zal wel niet tot duwen komen: samen ín de auto en samen úit de auto toch ....
New Orléans, geen country maar blues? Maak er samen nog maar een paar mooie dagen van!

Jenny 02-05-2014 12:44 {{button-19948}}

Whahaha blijft harry toch Harry. geniet ze nog ook met de benenwagen. whahaha

Roly 02-05-2014 13:52 {{button-19949}}

Na al dat zitten,is een beetje bewegen niet zo slecht!!!!Geniet van de laatste dagen en goeie reis terug.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan