Op sleeptouw

Door Elly en Ina - 04-06-2014 06:25

Vandaag de dag begonnen met een stevig ontbijt bij Denny's. Elly uitchecken en stapt in zwarte auto.... oeps...foutje.... zit Ina niet in. Elly zegt sorry en ziet Ina huilend van 't lachen in andere zwarte auto zitten. Benzine tanken en water halen, veel te veel keus, moeten ze niet doen, we kunnen niet kiezen! Uiteindelijk de koelbox vol en rijden maar. Na een uur zag Ina lampje branden, wat is er aan de hand.??  Er stond : MAINT REQD  geen idee wat dat betekende, we worden er wat onzeker van. Zagen een man bij een infobord staan van een park en hem om raad gevraagd. Hij wist het ook niet en zei dat we naar autoverhuurder moesten bellen.

Kregen geen bereik en hij ook niet. Daarna bood hij ons aan om met hen, zijn vrouw zat ook in de auto, mee te reizen, mocht onze auto staken, dan konden we bij hen instappen Ze moesten toevallig naar dezelfde plaats om te overnachten.   ze hebben ons de hele dag op ' sleeptouw' genomen, door de mooiste parken daar. !!Tot aan ons hotel zijn ze meegegaan, toevallig was dat ook hun hotel .

Bij het hotel de autoverhuurder gebeld en deze zegt dat waarschijnlijk de olie ververst moet worden. Rijden kan geen kwaad, dus morgen stappen we zonder begeleiding in de auto. Was niet erg, we merken ook niks aan de auto , maar wilden toch even weten hoe en wat.

Hebben nu een hotel waar je vanuit je bed de bergen op kijkt.

Behalve nu niet, hebben de gordijnen dicht,hi, hi. Ook pikkedonker trouwens buiten.   Laterrrrr

Reacties

Carla 04-06-2014 07:40

Leuk om te merken dat er dan altijd mensen zijn die je helpen, en dat je daardoor een top dag hebt.
Lekker genieten hoor!

Sandra 04-06-2014 08:08

Aan het eind van de reis weten jullie vast welk water het lekkerst is...Hopelijk hebben ze maar één soort benzine...

Elly en Ina 04-06-2014 17:07

Drie soorten benzine:-)

Herjanne 04-06-2014 22:24

Oehh gelukkig niet echt op sleeptouw maar figuurlijk haha wat leuk zeg dat ze jullie meegenomen hebben! Toevallig ook dat ze precies dezelfde route op de planning hadden! Nederlandse mensen?
Maareu kunnen jullie onderweg wel achter een boompje piss'n..al dat water!! Hihi
Knuffel
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
5 oktober - infodag Texas Style
muziek, catering, rodeo en extra presentaties over Texas
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan