Dag 8 : Revelstoke - Revelstoke

Door Barry - A long time ago

**** WEGENS TRAGE WIFI VOLGEN FOTO'S LATER ****

“Nu begrijp ik pas waarom je in Canada op vakantie wilde gaan”, de woorden van mijn schattie.  De dag is inderdaad uitgedraaid in een absolute  topper!!!.

De zon liet ons niet in de steek en de views ook niet.  Geniet even mee van onze ochtendview op twee passen van onze camper aan het kleine meertje waar je een prachtige weerspiegeling ziet.  Zo begon het.

We vertrokken naar het National Revelstoke Park waar ons 9 topviews wachtte.  We konden echter maar geraken tot de vierde, want zoals je kan zien blokkeerde de sneeuw de weg naar boven.

En wat vinden jullie van onze schattige sneeuwman???

Na een opwarmerke van een 2-tal km door het bos, vertrokken we naar onze volgende bestemming de” Begbie Falls”.   We parkeerden onze camper , genoten in het zonnetje van een picknick die echter verstoord werd door een hond die net iets teveel interesse had in onze lunch en vervolgens gingen we op weg  voor een wandeltochtje van een dikke 5km naar onze waterval.

De foto’s geven nog niet half weer van wat een pracht we  gezien hebben.  Astrid Brian weet niet wat “amazing” is!!  Dit was amazing , ik kon mij  ogen niet geloven, en pinkte zelfs een traantje weg van deze natuurpracht!  We waren er bovendien helemaal alleen, wat een vreemd gevoel gaf.  We zijn er zeker een uur blijven rondhangen en wandelen.    Onderweg kwamen we dan ook nog een wegbordje naar “sex on the beach” tegen… wat mijn schattie op ideeën bracht, kijk maar naar de foto hihi. Voor de rest “no comment”.

Tot slot hebben we nog een bezoekje gebracht aan “Barry Street” .  De avond hebben we afgerond met een heerlijk vis-BBQ op onze camping zippend aan onze Canadese wijn. 

Slaaplekker! 

Reacties

bomma en bompa A long time ago

we zijn zo jaloers.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!