Dag 17 : Clearwater

Door Barry - A long time ago

Volgens de weerberichten zou het opnieuw een zonnige en warme dag worden.

We besloten een halve dag te spenderen aan nog een te bewonderen waterval waar je afhankelijk van waterstand in kan zwemmen of achter door kunt wandelen.  De rest van de dag zouden we wat relaxen, wasjes draaien (want onze onderbroeken zijn op…) , een zwemmertje in het zwembad en een BBQ.  Om dan vroeg bedje in te duiken aangezien we morgen een zwaar programma hebben.

Na een lekker ontbijtje in de enigste bakker dat we hier op onze route zijn tegengekomen, wij op  weg met onze camper naar onze waterval.  We dienden vervolgens de bossen in te duiken voor een bergachtige wandeltocht van een uur om er te geraken.

Ja ze was mooi dat wel en we konden inderdaad tot aan de voet van de Moul Falls  geraken via een trapje door het bos maar er in zwemmen of er achter doorlopen, dat hebben we niet gevonden no jammer.

Dan maar een uur terug door het bos om tot aan onze camper te geraken.  Amai mijn beentjes waren moe!  En nu zijn we helemaal gespikkeld van de vele muggenbeten!

Terug op de camping liet het zonnetje ons in de steek ondanks het warme weer.  Dan maar wasjes draaien.  Enfin de machines zijn hier zo groot dat we zo goed als al onze was hebben gedaan.  

En toen Barry met alles klaar was om zijn BBQ vuurtje aan te steken, begon het toch wel te regenen zeker!  En het stopte niet :-(

Dan maar gekookt en vroeg bedje in voor de lange rit morgen.

Tot later

ps en Pa een fijne vaderkesdag van mij hé!

ps en Opa een fijn vaderkesdag van Barry hé!

Reacties

Nathan A long time ago

Ik ben boos op jullie hoor!
Twee keer bellen en ik heb jullie niet gezien!
Dat is niet eerlijk.

Ik heb het mama goed laten weten hoor!
Ja ja, heb uit protest al mijn eten op de grond gegooid, maar niet voordat ik eerst mezelf en mijn stoel had ingesmeerd, ha, dat zal ze leren!

Wat hebben jullie een mooie beer gezien.
Geef die maar een dikke knuffel van me, want Prince Lionheart vertelde me dat het zijn broertje is! Ze vinden het best fijn hoor, die beren, als je ze knuffelt, probeer het maar.
Maar niet aan hun oor trekken of in hun neus bijten, dat vinden ze niet zo fijn en dan krijg je pluche in je mond, bah.

Ik hoop wel dat jullie snel terug zijn hoor, want ik raak wel een beetje uitgekeken op mama, pas op he, ze is best lief, nou ja, ze doet toch flink haar beste meestal, maar het is toch altijd maar een beetje datzelfde, dus kom maar gauw terug!

Oh jaaaaa binna vergeten, maar mag ik ook eens bijten van die pistolet van Bonnie, want die zag er wel heeeeeel lekker uit. Brengen jullie er eentje voor me mee?

Tot gauw

Dikke zeverzoen,

Nathan

oma & opa A long time ago

Bedankt van de Vaderdag wensen.Hier ook lekker zomer weer.Zaterdag genoten van de klein kinderen bij ons Cindy .het zwembad was heel leuk.Maar dat water was een beetje te koud voor Nathan .Dan maar een badje gevuld met warmer water . Wat hadden siebe en nathan een waterpret.Dan was het tijd voor een dutje voor nathan nog eens gaan wandelen met oma en dan zzzzzzzzzzzz.Oma en opa vonden het een zalige dag. kusjes.

Bompa A long time ago

Bedankt voor de Vaderdag wensen.
Hier de normale gang.

San A long time ago

Mooie foto's, mooie verhalen ... benieuwd om ze allemaal is live te horen.
Wij tellen af, zaterdagmorgen is 't zover. Drie weken vakantie en eerste 2 weken naar Sicilië.
Dikke smakkers xxx
Marc en San

Oma & Opa A long time ago

Wij wensen jullie nog een goede terugvlucht en tot zondag !
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!