van LA naar Holland

Door M. Verwijmeren - A long time ago

Jezus wat vliegt de tijd!
de camper hadden we netjes ingeleverd.. vervolgens werden we naar het verhuurbedrijf van onze auto gebracht per LIMO! hoe vet is dat!? Eenmaal papieren in orde mochten we een auto uitzoeken naar keuze.. dat werd een Dodge 4x4  echt supervet!
Ons verblijf was het Custom LAX hotel aan de rand van de stad, we zaten op een van de hoogste verdiepingen en hadden uitzicht over Hollywood!
De eerste dag hebben we taxi genomen richting Venice Beach daar lekker rondgeslenterd.. bij de skatebaan gekeken en muscle beach.. tegen de avond doorgelopen naar de Santa Monica Pier.. waar we heerlijk vis gegeten hebben! (eindelijk wat anders na al die hamburges ;) ) 2e dag de stad in... Het verkeer in LA is wel drama.. zo duurde het ook best lang voor we ergens waren.. we hebben iniedergeval geshopt in Beverly Hills de sterren bekeken op de Walk of Fame.. langs de Sunset Strip gereden waar vele bekenden vaak eten/stappen/shoppen... (niemand gespot helaas) en natuurlijk de letters van Hollywood gespot! deze avond een heerlijk sushi restaurant opgezocht, dat zullen we nooit vergeten ZO lekker was het... en na de rekening van $300 zijn we toch nog maar een hamburger gaan scoren.. zoveel sushi kreeg je niet voor dat geld helaas...! :P onze laatste dag in de city of angels zijn we opgesplitst.. ik en martijn zijn naar het strand gegaan.. laatste souveniers gekocht.. hapje gegeten en lekker liggen... we hadden het nodig! Bas en Ingrid zijn nog naar Universal studios geweest! supergaaf ook! achter de schermen kunnen zien hoe films gemaakt worden.. de echte ''ET '', knightrider en anderen gezien! en natuurlijk de attracties eromheen! we hebben samen ons avontuur afgeloten in Marina del Rey.. de haven van LA.

Nu eenmaal thuis bevatten we pas wat we allemaal meegemaakt hebben... zoveel herinneren en gelukkig vele foto's.. nu 2 dagen later begint de jetlag af te nemen en wordt het weer tijd om aan de slag te gaan... terugdenkend aan een geweldige reis met zn 4en.. om NOOIT te vergeten!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!