naar campbell river

Door R. Melenhorst - 15-07-2014 03:26

Hallo allemaal,

14-07-2014

vandaag aangekomen in Campbell river, (Parkside Camp Ground). Een heel mooie plek midden in het bos. De zon en de warmte zijn inmiddels terug, het houtvuur voor het avondmaal brand al. vandaag een reisdag gehad, boodschappen gedaan etc. Wat ons opvalt is dat het canadese bier er doorgaat als water. We blijven maar aanvullen....

Vandaag nog geen foto"s, wifi verbinding is slecht. Morgen gaan we een hike/trial doen hier in de omgeving, maar moeten nog even kijken waar precies. Nu lekker van de avondwarmte genieten, hebben we een paar dagen gemist. 

groeten van ons allemaal

Reacties

gerard en margreth 15-07-2014 09:28 {{button-22906}}

fijn dat jullie heerlijk genieten.jammer dat er nog geen foto's zijn.maar we blijven beniewd.wat een fantastisch avontuur beleven jullie daar.groetjes vanuit een warm nederland.

Hans en Els 15-07-2014 19:21 {{button-22935}}

Hallo alle6.

Eindelijk een reactie van ons. We volgen jullie elke dag. Wat een reis tot nu toe. Veel herkenning ook. Rudie aan het vlees barbequen. Ingrid jij mog zeker de boontjes doppen.
Jammer dat jullie het weer een beetje tegen zat bij het walvissen spotten.
Voor ons redelijk herkenbaar. Ook wij zaten bijna elke dag in de wolken in Oostenrijk. Dus ook geen marmotten gezien. Maar we hebben het wel lekker gehad.
Geniet met volle teugen en blijf oppassen voor de beren.

Groetjes Hans en Els.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan