27-07 Banff en Johnston canyon

Door R. Melenhorst - A long time ago

Hallo allemaal,

Vandaag zijn we met Jan en Marietje naar de Johnsten Canyon geweest. We werden om 09:00 opgehaald zodat er er mooi op tijd bijwaren voordat de grote drukte op gang kwam. Ook deze Canyon was zeer indrukwekkend. We hebben nu al vele gezien maar ze vervelen nooit en ze zijn ook allemaal anders. Na koffie en een Ijsje hebben we voorlopig afscheid gekomen van Jan en Marietje. We reizen morgen door naar het Yoho Park. 's middags zijn we op weg gegaan naar het Moraine Lake maar op de weg omhoog werden we al tegengehouden, geen RV's allowed vanwege de drukte. Daarop zijn we naar de Banff Hotsprings gegaan, lekker badderen in water van 40 graden C, lang hou je dat niet vol.

Nu zitten we (weer) bij de Mac donalds voor de wifi om deze berichten te uploaden. De komende dagen zitten we weer in een Park zonder Wifi dus het duurt even voor jullie weeer wat van ons horen. vwb de wildscore, vanmiddag hebben we nog 1 Elk gezien die een eindje voor ons de weg overstak.

Groeten vanuit Banff

 

 

 

Reacties

gerard en margreth. A long time ago

wat weer prachtige verhalen.ingrid ik vind het sneu voor je dat je blaren hebt. zoiets kan altijd gebeuren,na een lange warme periode regen het hier ook eens weer.en niet zo'n beetje ook.veel overlast op verschillende plekken in nederland.laten jullie ons nog weten hoe laat jullie zondag aankomen op schiphol.groetjes.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!