Nog één nachtje...!

Door Daniel Voet - A long time ago

Nou, morgenvroeg rijden wij richting Schiphol om naar Los Angeles te vliegen, joehoe! Niet dat een autorit naar Schiphol heel interessante informatie voor een reisblog is (de meeste van jullie had ik al tot vervelends toe ingewreven dat we lekker naar Amerika gaan, haha), maar dit stukje is een test om te kijken of alle mailadressen werken. Wilma gaat een poging doen om af en toe kort wat te schrijven en foto's te plaatsen. Leuk voor de thuisblijvers. De mensen die hard moeten werken... In het koude en regenachtige Nederland... Zonder voorlopig zicht op vakantie... Jullie dus :-) Wij gooien nog even onze zwemkleding en zonnebrillen in de koffer!

Reacties

Anita A long time ago

Nou het werkt hoor. Ons emailadres en het jaloers maken. Maar ach wij hebben ook lekker een lang weekend geboekt met de Hemelvaart en dan zijn jullie allang weer terug ;).

Marianne A long time ago

Whaha! Je zal over een week of 8 maar 6 weken vakantie hebben... Ook fijn! Maar goed, een trip naar the U S of A zit er hier niet in...
En jullie gáán morgen gewoon. Geniet, geniet, geniet! Enjoy en doe Obama de groeten als jullie hem toevallig meeten. Oja, en vergeet niet overal foto's van te maken he? We willen alles zien...

Hele fijne vlucht, morgen. Denk niet teveel aan ons allemaal hier. Zorg dat het een onvergetelijke trip wordt en geniet van het hysterische feit dat jullie na morgen gewoon op Amerikaanse bodem lopen, hoe stoer is dat?

Marianne A long time ago

Voor de zekerheid:

http://m.youtube.com/watch?v=I3uJ-TLreQI

Mariska A long time ago

Ook hier het email adres correct! Ik zal het nog leuker voor jullie maken.. ik ben buitenom aan het schuren :-) - tussen de buien door wel te verstaan!
Geniet en heel veel lol samen!
foto's zijn altijd welkom. x-je van ons

Truus A long time ago

Test, test, zwaai, zwaai!!!!
Het werkt!!
AMERIKA!!!!!!!
Fijne vakantie! Veel foto's maken!
Liefs, xjes

anton A long time ago

Fijn dat je ons met dit rotweer laat zitten en het zomerse weer in jullie koffer stopt
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!