Nog één nachtje...!

Door Daniel Voet - 09-05-2014 20:15

Nou, morgenvroeg rijden wij richting Schiphol om naar Los Angeles te vliegen, joehoe! Niet dat een autorit naar Schiphol heel interessante informatie voor een reisblog is (de meeste van jullie had ik al tot vervelends toe ingewreven dat we lekker naar Amerika gaan, haha), maar dit stukje is een test om te kijken of alle mailadressen werken. Wilma gaat een poging doen om af en toe kort wat te schrijven en foto's te plaatsen. Leuk voor de thuisblijvers. De mensen die hard moeten werken... In het koude en regenachtige Nederland... Zonder voorlopig zicht op vakantie... Jullie dus :-) Wij gooien nog even onze zwemkleding en zonnebrillen in de koffer!

Reacties

Anita 09-05-2014 21:52

Nou het werkt hoor. Ons emailadres en het jaloers maken. Maar ach wij hebben ook lekker een lang weekend geboekt met de Hemelvaart en dan zijn jullie allang weer terug ;).

Marianne 09-05-2014 22:07

Whaha! Je zal over een week of 8 maar 6 weken vakantie hebben... Ook fijn! Maar goed, een trip naar the U S of A zit er hier niet in...
En jullie gáán morgen gewoon. Geniet, geniet, geniet! Enjoy en doe Obama de groeten als jullie hem toevallig meeten. Oja, en vergeet niet overal foto's van te maken he? We willen alles zien...

Hele fijne vlucht, morgen. Denk niet teveel aan ons allemaal hier. Zorg dat het een onvergetelijke trip wordt en geniet van het hysterische feit dat jullie na morgen gewoon op Amerikaanse bodem lopen, hoe stoer is dat?

Marianne 09-05-2014 22:13

Voor de zekerheid:

http://m.youtube.com/watch?v=I3uJ-TLreQI

Mariska 09-05-2014 23:14

Ook hier het email adres correct! Ik zal het nog leuker voor jullie maken.. ik ben buitenom aan het schuren :-) - tussen de buien door wel te verstaan!
Geniet en heel veel lol samen!
foto's zijn altijd welkom. x-je van ons

Truus 10-05-2014 06:36

Test, test, zwaai, zwaai!!!!
Het werkt!!
AMERIKA!!!!!!!
Fijne vakantie! Veel foto's maken!
Liefs, xjes

anton 12-05-2014 08:04

Fijn dat je ons met dit rotweer laat zitten en het zomerse weer in jullie koffer stopt
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 23 nov @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan