Veilig aangekomen in Los Angeles!

Door Daniel Voet - A long time ago

Hallo allemaal! We zijn aangekomen in the USA! Na een prima vlucht met volop video-entertainment en prima eten was de landing wel wat hardhandig. Heel erg hardhandig! Sjonge, we schrokken behoorllijk van de onsubtiele landing. En vervolgens liet zelfs het plateau met lampjes boven ons hoofd los. Die viel er gewoon uit door de klap en kwam vol in Laura's nek terecht. En het aircoplateau hing nog aan de luchtslang. Ga zo proberen een foto toe te voegen als internet meewerkt. Dat was een vrij bizarre start op Amerikaanse bodem. We vinden het helemaal top om in Amerika te zijn. Je ziet het altijd in films en series en nu lopen we hier gewoon! Los Angeles is een drukke stad. We hebben een huurauto tot onze beschikking, dus we hebben vandaag Los Angeles verkend. We hebben wat rondgereden en gegeten aan de Santa Monica boulevard. Hier werd vroeger Baywatch opgenomen. We gaan nu lekker bijtijds naar bed, want we zijn al ruim 24 uur wakker. Hier is het negen uur vroeger namelijk. Morgen op naar Palm Springs!

 

Ps. Zie dat die ene foto op de kop terecht is gekomen, maar het lukt me niet opnieuw te laden. WiFi is heel slecht hier.

Reacties

Truus A long time ago

Fijn dat jullie veilig zijn aangekomen! Beetje jammer dat je met zo'n geweld terrecht komt op Amerikaanse bodem.......(last van Laura? Hoop het niet!)

Het avontuur kan beginnen!
Veel plezier, geniet! En doe voorzichtig samen!

(En euh.... Mocht je ergens een wolwinkeltje tegenkomen? Schroom niet om ff een bolletje voor me mee te nemen......😜) xxxx

Alice A long time ago

Fijn dat jullie goed over zijn gekomen! Have fun!
Liefs Alice

Annie A long time ago

Fijn dat alles goed is gegaan fijne vakantie morgen gaan wij groetjes mama

Anton A long time ago

Ik lees nergens of Wilma's verleidingskunsten nog geholpen heeft voor het verkrijgen van business seats
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!