Palm Springs en Scottsdale

Door Daniel Voet - 13-05-2014 00:56

Vandaag zijn we van Palm Springs naar Scottsdale gereden. Een rit van zo'n vierhonderd kilometer. Dit was een woestijnachtig gebied. Laura en ik wilden Joshua Tree Park in, omdat we er toch langs reden. Wij de mannen overgehaald om een stukje om te rijden, bleek het park erg tegen te vallen... Aan de andere kant van het park schijnen leuke bomen te staan en er zouden zwijnen en schildpadden voorkomen, maar deze kant van het park was vrij droog en saai. Dus zijn we snel weer omgekeerd en onze weg via Phoenix naar Scottsdale vervolgd. Onderweg kwamen we regelmatig mini zandtornado's tegen. Één daarvan was zeer groot en ontstond voor onze ogen. Heel gaaf om te zien. Hij stak gelukkig de weg pas over toen wij al voorbij waren. Onderweg hebben we maar weer een lekker broodje gescoord bij Subway, inmiddels vaste prik. We zijn net aangekomen bij ons hotel in Scottsdale. We liggen nu aan het zwembad en gaan straks Scottsdale in. Groeten uit Scottsdale, Arizona!

Reacties

Anita 13-05-2014 08:04

Jaloers, opwaaiend stof, daar hebben wij echt geen last van met de regen die wij hier gehad hebben. Veel plezier, we zien uit naar jullie volgende berichtje.
P.s. Misschien moet je de foto's op de kop nemen!! ;)

Anton 13-05-2014 08:21

Heb je er ook foto's van

Danielle 13-05-2014 08:51

Klinkt goed allemaal hoor! Jullie liggen wel vaak aan het zwembad hoor. Is dat om ons extra jaloers te maken?
Voor ons dossier zijn wij heel erg benieuwd hoe de subway winkels in Amerika er van binnen uitzien. Zouden jullie foto's kunnen maken van de Subway's waar jullie eten? Je weet nooit waar het goed voor is! hihi

Truus 13-05-2014 22:11

Heerlijk hoor!
Blijven genieten samen!

Liefs, xxxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 23 nov @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan