Grand Canyon en Page

Door Daniel Voet - A long time ago

En wederom een fantastische dag! Vanmorgen op tijd vertrokken voor een dagje Grand Canyon. Wauw, wat mooi en indrukwekkend om te zien! Zo ver als je kunt kijken zie je de kloof. Doodeng als je vlakbij de rand staat, want op sommige plekken is het bijna twee kilometer diep. Laura heeft zich over haar hoogtevrees heen gezet en heel stoer alle plekken van dichtbij bekeken :-) Daan was nergens bang voor en die ging het liefst nog over de hekken heen, tot afgrijzen van mij. Maar niemand is over het randje gevallen en we zijn allemaal veilig aangekomen in ons hotel in Page. Ook een heel mooie omgeving met rode rotsen. We liggen, je raadt het al, aan het zwembad. Onze wasjes draaien inmiddels en we hebben straks weer lekker schone kleding. Ik hou het dus weer kort, we hebben belangrijkere zaken te doen :-) Groeten van ons!

Ps. De foto's worden niet automatisch bij een nieuw blog geplaatst, je kunt het beste bij het fotoalbum kijken voor onze dagelijkse nieuwe foto's. Deels op de kop, dat dan weer wel...

Reacties

Truus A long time ago

Geweldig!
En wat een prachtige foto's!!!

Veel plezier en xjes van hier!

Kaatje A long time ago

Hey folks! Wat goed van Lau dat ze zich zo dapper over dr hoogtevrees heen heeft weten te zetten ( niet dat ze veel keus heeft daar in the Grand Canyon haha) En ik kan me helemaal voorstellen hoe Daan zich daar heeft "mis"- dragen. En dan een "gillende"wilma dr naast hihi. Zooo leuk om deze stukjes iedere dag te lezen. Maar ik zal jullie niet ophouden want jullie hebben het "druk": Wasjes draaien, aan het zwembad liggen en drankjes doen....ENJOY!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!