Page en Bryce

Door Daniel Voet - A long time ago

Vandaag zijn we van Page naar Bryce gereden. Dit ligt direct aan de Bryce Canyon. Eerst hebben we de enorme dam bij Lake Powell bekeken. Hier kwamen we dezelfde Nederlanders tegen die we bij de Grand Canyon tegenkwamen. En in dit hotel zit dezelfde groep Nederlandse bikers die we twee hotels geleden tegen kwamen. Amerika is enorm, maar zo toch weer heel klein. Onderweg kwamen we bij Red Canyon wat sneeuwresten tegen. Natuurlijk moest daar even een sneeuwgevecht worden gehouden. We lezen net op internet dat het hier vier dagen geleden nog helemaal wit was. Vandaag lopen we hier in korte broeken met 21 graden en veel zon. Wederom hebben we schitterende diverse natuur gezien onderweg. Amerika is echt de moeite waard! Onze eindbestemming, Bryce Canyon, hebben we net bekeken. We reden het park in en het eerste wat voor onze auto overstak was een hert. Op weg naar Schiphol was er ook al een ree voor onze auto gesprongen. Daan was gelukkig weer goed wakker, dus we konden net op tijd remmen. Zou de derde ree dan op onze motorkap belanden? :-) Bryce Canyon is heel anders dan de Grand Canyon. Bryce Canyon is minder groot, maar de kleuren van de rotsen zijn veel intenser. Je kon hier ook makkelijk inlopen, dus die weg hebben we een stukje gelopen. We hebben ook nog een grappig eenkhoorntje gezien. De slangen, vossen, beren en poema's laten zich helaas niet zo makkelijk zien. Ons hotel staat aan de rand van de Canyon. Het is bijna een compleet landelijk dorpje, met houten cabins tussen de bossen in western stijl. Enige nadeel is dat we lekker wat wilden drinken. Toen er geen bar in de omgeving bleek te zijn wilden we wat drank halen en op het gras wat drinken, maar hier in Utah zijn ze heel streng met alcohol in net openbaar. Dus we drinken nu wat op onze kamer. Morgen gaan we naar Las Vegas, Nevada, daar mag weer volop gedronken worden :-) We hebben net de auto provisorisch gewassen met de ijsblokjeskan en handdoeken uit het hotel. We moeten natuurlijk wel in stijl in Vegas aankomen!

Reacties

Robin A long time ago

Hoi Daan en Wilma,

Ik lees elke morgen bij het ontbijt jullie leuke reisverslagen. Super!
Veel plezier in Vegas.

Groet Robin

Danielle A long time ago

Wauw... wat mooi is het daar. Wat zien jullie veel en wat een super reis hebben jullie zeg. Ben nog steeds jaloers... maar gelukkig is het hier vandaag ook weer wat beter qua weer. Succes met de alcohol en niet te veel geld vergokken in Las Vegas! ;-)

Liesbeth A long time ago

Erg leuk om elke keer jullie reisverslagen te lezen. Ben ook stiekem wel een beetje jaloers;-)Geniet er nog lekker van en nog heel veel plezier samen.

Anton A long time ago

Beste mensen,
Wees wel voorzichtig in Las Vegas en voordat je het weet ben je straatarm vooral omdat jullie afgelopen periode de alcohol zijn ontwend. Uiteraard verwachten wij wel een foto van Wilma achter de eenarmige bandiet.
PS vinden jullie niet dat een vakantie snel gaat als je het naar je zin hebt.
Ik ga nu weer aan de facturen

Kaatje A long time ago

Ik mag hopen dat er foto dan wel filmmateriaal is van het profssorisch wassen van jullie BIG RIDE?
Ook hier hebben we sinds vandaag eindelijk weer 20+ graden en vanaf volgende week zelfs 27!! ( dat is alvast voor wanneer jullie terugkomen en dan niet hoeven te wennen aan de enorme temperatuursverschillen ;) Ik zeg have fun in las vegas! doe elvis de groetjes hihi.

Annie A long time ago

Ik ben terug vakantie erg leuk gehad ik kon jullie niet ontvangen een kaart van 25.ero gekocht maar geen ontvangt ik hoop dat dit goed gaat nog fijne dagen veel plezier
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!