Fresno en Mariposa

Door Daniel Voet - A long time ago

Vandaag zijn we naar Yosemite park gereden vanuit Fresno. Fresno bleek er bij daglicht toch nog net iets florissanter te zien dan in de avond. Het Best Western hotel waar we in verbleven was prima, maar Fresno zelf is niet voor herhaling vatbaar. Getankt, gepind en eten en drinken gehaald en hup naar Yosemite Park, een prachtig park met granieten rotswanden en veel groen en water. Helaas was een deel van het park afgesloten door de sneeuw, dus we hebben niet alles kunnen zien. We waren wel heel blij dat we de optie om in het park te slapen in tenten hebben geschrapt. Het was koud en regenachtig en wie wil er nou kamperen tussen beren, slangen en vossen als je een comfortabel hotel met zwembad tot je beschikking kunt hebben?! :-) Dus wij zitten in Mariposa, een leuk mijnstadje vlakbij Yosemite. Daan voelde zich vandaag al wat beter, maar ging bij aankomst toch even op bed liggen. Laura moest ook even een vakantiedutje doen, dus Frank en ik moesten het zware werk opknappen; de was doen. De meest inspannende activiteit van deze vakantie :-) De laundry service zit hierachter, dus we konden ondertussen even het stadje bekijken. Inmiddels is de was weer fris en hebben we gegeten in de stad. Hierna konden we nog mooi het warme bubbelbad, die praktisch voor onze deur zit, in. Heerlijk, ondanks de slechts 15 graden en het donker. Nog even wat kledingstukken gestreken en we kunnen morgen weer fris en uitgerust naar San Francisco!

Reacties

Anita A long time ago

Hoi fijn te horen dat het beter gaat met Daniel. Na al die jaloers makende verhalen kunnen wij nu een lange neus trekken. Wij hebben het hier 25 graden ;). En genieten volop van het weer.

Truus A long time ago

Wat jammer van de temperaturen,! Maar dat zal de pret niet drukken. En Daan bijna weer helemaal up to date, fijn te horen!
Hopen dat bij jullie het weer zal opknappen, hier in ieder geval zomer!!!!

Genietze! Liefs, xxxx

Annie A long time ago

Goed dat het weer beter gaat met daniel ikkonhet nu pas lezen want weer geen internet leuk de verhalen goetjes almaal
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!