Mariposa en San Francisco

Door Daniel Voet - A long time ago

En we zijn in San Francisco! Wat een leuke stad! We hadden er allemaal minder van verwacht, maar het is echt een heel leuke stad. Het begint al als je San Francisco binnen rijdt over de beroemde Golden Gate Bridge. Deze is vaak moeilijk te zien door de mist die hier regelmatig hangt, maar we hadden vandaag geluk. Heel erg mooi en indrukwekkend om te zien. Je hebt ook gelijk uitzicht over Alcatraz, een eilandje met een bekende gevangenis die voorheen in gebruik was, maar tegenwoordig wordt bezocht door toeristen. De straten zijn hier echt geweldig, waanzinnig steil. Ook hebben we over Lombard Street gereden, de meest bochtige straat ter wereld. Vanavond hebben we wat gegeten bij de Fisherman's Wharf. En natuurlijk de zeeleeuwen bekeken die hier het hele jaar in groten getale liggen. Morgen gaan we naar Alamo Square en Golden Gate park en  wat foto's schieten van de mooie straten en huizen. Ik zal een fotootje toevoegen van een straat die ik vanuit de auto heb gemaakt. In het echt is het veel steiler en dit straatje op de foto is nog niet eens erg steil. Misschien kan ik morgen wat betere plaatjes schieten. Morgen rijden we door naar Monterey. De komende dagen gaan we relaxen aan de Californische kust en van zondag op maandag vliegen we alweer terug naar Nederland. Maar nog even een paar dagen genieten! 

Vergeet ik nog helemaal te vertellen dat we ook nog naar Napa Valley zijn geweest vanmiddag. Een bekende wijnstreek met meer dan genoeg fruitboompjes. Ook een heel erg mooie omgeving, maar door alle indrukken in San Francisco was ik dat alweer bijna vergeten :-) 

Reacties

Esther A long time ago

Gaaf dat jullie de brug mooi konden bekijken! Wat een geluk!
Mooi hè al die stijle straatjes. Echt mega is dat.
Veel plezier de laatste dagen

Robin A long time ago

Is Daan alweer fit genoeg om met strava over de golden gate brug te gaan?

Danielle A long time ago

WAUW...!! Wat een geweldige reis hebben jullie toch. En wat een mooie foto's allemaal. Moet er wel nog steeds aan wennen dat bijna alles op de kop zit hoor! haha ;-)

Frits A long time ago

Even een reactie op de reactie van Danielle.
Ik heb niet elke dag alles gevolgd, maar vandaag even de foto's even bekeken.
Jullie hebben natuurlijk een fototoestel uit Nederland en zitten daarmee aan de andere kant van de wereld, vandaar dat alles op zijn kop staat.
Dus gewoon het fototoestel andersom houden.
Het totaal verhaal hoor ik wel van Wilma als ze terug is.
Nog een prettige rest vakantietijd en een behouden terugreis toegewenst.

Mariska A long time ago

Hey zussie en zwager (en Frank en Laura),
wat een fantastische vakantie zijn jullie aan het beleven.

Elke dag een feestje om jullie blog te lezen!

Geniet nog van jullie vakantie zeker nu de het eind van de vakantie in beeld is - maar zover zijn jullie vast nog niet...
Nu nog (blijven) genieten. dikke x van ons
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!