page en gran canyon

Door Nel van de Ven - A long time ago

Als positieve energie negatieve energie wordt en je ben  op reis in het land van ongekende mogelijkheden dan is het maar goed dat er geen hamers voorhanden zijn. Zit je hele tijd fotoos een voor een met 5 handelingen te uploaden met als result zero point zero oftewl nada en dan hou ik het heel netjes. Een internet snelheid die je halverwege nog moet aanduwen, telefoonkabelsnelheid eind jare 90. Fotoos lukt helaas niet, zal overmorgen nog een gokje wagen in las vegas. 

En mooie fotoos, de antilope canyon Page, een hele nauwe kloof waar het licht opde rode zandstene wanden ongelooflijke kleuren geeft, google maar eens echt uniek. Vandaag aangekomen  nat park Grand Canyon, weer zo,n ongelooflijk natuur schouwspel. Morgen gaan we verkennen en genieten. Het is hier wel heel druk, alle hotels volgeboekt, parkings zoeken en wachten op n plekje, maar niet vervelend. 

Het is maar kort, net terug van het schouwspel zonsondergang, hele dag onderweg eerst van Page naar hier en meteen oost gedeelte langs de canyon. Het is nu iets minder heet rond de 30, gister was het om af te pikke in Page. De hotels en motels zijn prima, alleen lastig met die handdoeken alles natuurlijk wit, in allerlei maten, kleintjes, middel en hele groote, sta ik me verdomd weer af te droge met het badmatje. Eten is heel veelzijdig, hamburger, pizza, hamburger enz enz, nemen 1 portie voor ons twee en dan nog is het ooit teveel. Ja zo houden we ons gewicht als onze leeftijd en dat kunnen er vele hier nie zeggen. 

Reacties

de 3 uit wijchen A long time ago

Zo even bijgelezen. Wij zaten een weekje wijd weg zonder wifi...
Wow wat hebben jullie al veel gezien. Veel rooie stenen wel he. En ruig...
xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!