Wie helpt?

Door Jules - A long time ago

Er zijn slechts 2 problemen: de foto's komen omgekeerd in mijn weblog! Hoe kan dat nou weer?

probleem 2: ik kan geen bluetooth verbinding maken tussen de iphone en de ipad. Dus ook een heleboel foto's niet inde weblog zetten!

Reacties

Ilse A long time ago

Hoi hoi,

Zet je de foto's erop via de ipad ? Zo ja dan moet je op de ipad eerst de foto's een keer roteren, bewaren, weer wijzigen naar recht en dan opslaan. Als het goed is lukt het dan wel. Je denkt dat de foto's in eerste instantie goed staan, maar helaas. Pas na bewerking en weer terug zetten (eigenlijk zoals het stond) gaat het waarschijnlijk lukken. We hebben hetzelfde probleem....
Bleutooth : op beide apparten aan zetten op bleutooth en daarna via je telefoon de ipad zoeken.

Succes !

Liefs

Ilse en tioga A long time ago

Onderstaand een reactie van tioga over de foto's :

Beste Ilse,

Dit probleem heb ik nog niet eerder gezien, daarom zoek ik het ook niet meteen in mijntioga. Ik heb het idee dat je vader foto's maakt met zijn iPad. Nu is een iPad een verwarrend apparaat omdat je die in alle posities kan gebruiken, maar ik denk dat je vader de home-button links heeft tijdens het foto's maken in plaats van rechts. Hierdoor is de iPad 180 graden gedraaid en de foto's dus ook. Als je normaal de foto's bekijkt op een computer/ipad, dan staat er geregistreerd in welke positie het apparaat stond tijdens het maken van de foto, dus ook wat de onderkant is. Mijntioga ondersteunt dit echter niet. Ik heb de drie foto's op het weblog omgedraaid.

Hopelijk lost dit het op en komen de vervolg foto's in normale oriëntatie op de weblog.

Met vriendelijke groet,
Martin Winkel
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan