Bryce

Door Jules - 23-05-2014 05:00

Vanmorgen zijn we Zion uit gereden via een prachtige route die o.a. door een smalle tunnel ging. Zo smal dat het verkeer er maar in 1 richting tegelijk door kon. Het panorama was totaal anders dan in het park zelf, schitterend uitgeslepen berghellingen in allerlei kleuren.  De route daarna was redelijk vlak, met hier en daar een ranch, maar zonder vee. Waar al die biefstukken vandaan komen blijft een raadsel. 

Net voor Bryce Canyon ligt Red Canyon, weer mooie rotspartijen in een aparte rode kleur. Aangekomen in Bryce hebben we eerst een camping gezocht, Ruby's RV park, gelegen aan het begin van de canyon. Na de installatie hebben we de shutllebus genomen naar het einde van het park. Onderweg niets bijzonders te zien! Maar bij aankomst val je van de ene verbazing in de andere. Vroeger heb ik in Frankrijk wel een soort pilaar gezien met een steen er bovenop, heel bijzonder, daar moesten we vanaf de camping 100 km voor rijden. Nou, hier staan er duizenden, in alle soorten, maten en kleuren! Fascinerend!! Morgen gaan we een wandeling maken over een trail dat voert naar die puisten, die moeten we ook kunnen voelen.

Dat was het even voor nu, met de foto's gaat het hier niet lukken. De waaifaai is wel erg slecht. Om dit bericht te versturen moet ik naar buiten en om dat de hele avond te doen is iets teveel gevraagd.

 

 

Reacties

Yyip 23-05-2014 08:06 {{button-20523}}

Gaaf, gaaf en nog een gaaf......geniet ervan !
Yoep vraagt wanneer hij "eindelijk" eens naar Amerika mag. Ik mag julie stukjes keer op keer voorlezen. Ik denk dat ik ze in de avond voor het slapen gaan, maar als voorlees verhaal ga gebruiken.
Liefs
Ons

twasaisaar 23-05-2014 22:29 {{button-20547}}

Wauw!! Klinkt indrukwekkend allemaal!! Hier zit de avond 4 daagse er weer op! Liefs voor jullie.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan