Grand Canyon 2

Door Jules - 01-06-2014 05:30

Vanmorgen werd ik om 6 uur gewekt door de volgende uitroep van Loesje: daar zijn ze. Slaperig en toch ook wel een beetje verbaasd vroeg ik natuurlijk: wie? Het bleken de elks (grote elanden) te zijn die uit het bos aan de rand van de camping te voorschijn waren gekomen. Dus snel de badslippers aan, de camera gepakt en in mijn onderbroek (volgens Loes mooi genoeg om in gezien te worden ) er op af. En inderdaad, het waren er een stuk of 5! Zelfs zo vroeg op de morgen de moeite waard om uit bed te komen. Het foto-bewijs volgt later, met allleen de elanden op de foto natuurlijk. Na het uitgebreide ontbijt, 2 boterhammen met jam  en koffie, zijn we weer naar de canyon gegaan om de verste route in het park te doen. Vanwege mijn knieën meestal alleen busje uit, rondkijken , fotograferen en weer busje in. Terug in het stadje hebben we eerst gekeken hoe laat de film over de Grand Canyon draait in het Imax theater. Als de film alle mooie dingen van de canyon laat zien zoals je dat ook vanuit een vliegtuig of helicopter ziet, dan skipt Loesje de vlucht met een echt luchtvaartuig. Vanavond zijn we weer naar de canyon geweest om de zonsondergang te zien, echt spectaculair hoe de rotsen van kleur veranderen. 

Reacties

Isa 01-06-2014 08:48

Dat is vroeg zeg. Maar vast en zeker waren de dieren mooi. En hebben jullie ook vogeltjes gehoord of gezien? Groetjes en kusjes van Isa.
En Sabijn is benieuwd naar de Elanden fotos! Was je toevallig wakker Loes, of heb je de hele nacht op de uitkijk gezeten? Wel gaaf dat jullie ze gezien hebben!! Liefs Tiss

noetje 01-06-2014 18:18

nou baasje, ik ben iedere morgen om 6 uur al op pad met mijn baasje jan en kom dan ook hele mooie dieren tegen,
konijntjes,eenden,hazen en brulkikkers.Ik vindt het geweldig wat ik s morgens tegen kom,dus wen er maar aan, ik wil dus om 6 uur s morgens uitgelaten worden.Ik heb dan een lekkere lange dag.
Loes en Jules nog veel reis plezier.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan