op weg naar Lake Louise

Door Yvonne van Tellingen - A long time ago

Nog even snel een berichtje voor we op weg gaan naar Lake Louise. Dat is maar 65 km dus alle tijd. Het zonnetje schijnt nu even dus hopen dat het zo blijft, in ieder geval tot we Lake Louise hebben gezien voor de mooie fotos. Gisteren nog een beetje rond Banff getourd, naar de Banff Gondola gereden, maar toen ik naar boven keek en die gondels tot ruim 2000 meter zag gaan, me toch maar bedacht, bij het idee alleen al krijg ik het benauwd. Dus maar een bakkie bij de Starbucks. Gisteravond lekker gegeten Downtown. De Voyager Inn was een prima overnachtingsplek, heel centraal met zeer ruime kamers en zelfs ontbijt erbij, was niet verkeerd. Helaas nog geen beren gezien, de stand is dus 6 herten tot nu toe.

Gisteren ook nog een rondje langs Lake Vermillion gedaan, daar had je veel kans om wild te spotten.......helaas Bruintje had geen zin en bleef in de bossen rondom.

In Jasper, overmorgen en de volgende 3 dagen hoop ik meer te vertellen, ook daar is weer een Library met computers waar iedereen gebruik van mag maken.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!