beren gezien!!!!

Door Yvonne van Tellingen - A long time ago

Vandaag dan toch 2 beren gezien, 1 grizzly en 1 bruine beer. Tussen Lake Louise en Jasper.

Veel sneeuwbuien en regen onderweg.

Gisteren waren we bijtijds in Lake Louise en vertelde de receptioniste dat Lake Louise nog steeds bevroren was!!!!!!! Eind mei!!! Zo jammer want ik wilde zo graag dat prachtige blauwe meer in het echie zien. Bevroren was het ook mooi, maar niet wat we gehoopt hadden. Helaas. Verder nog naar Lake Morraine geweest zelfde verhaal, en daar nog flink onderuit gegaan, linkerbeen tot aan de knie in een wak, beetje pijnlijk en geschrokken vette pech.

Verder was er gisteravond in de Deer Lodge waar we zaten door werkzaamheden geen electriciteit van 20.00 uur tot 04.00 uur, maar er was gelukkig een open haard. En vanmorgen kwam er alleen ijswater uit de kraan dus dan maar een keer niet douchen.

We wilden met de Ice Explorer nog mee maar door het slechte zicht en sneeuw beetje zonde, want dan zie je niks. Eventueel rijden we vrijdag wel een uurtje terug op de Icefield Parkway, want ook hier kom je nooit meer.

Nu dus 3 dagen Jasper, staat ook hier een koude wind, heb er nog maar een jas bijgekocht die wat warmer zit. 

Reacties

Sabrina & Omnia A long time ago

Hoi,

Gelukkig dan eindelijk beren gezien! Maar heel jammer dat het zo koud is. Gisteren Hemelvaart gevierd met 9 graden dus ook hier was het koud. Ik hoop dat het weer wat beter wordt voor jullie.

gr. Sabrina en Omnia

Marja Boel A long time ago

Ja wat jammer dat zo'n stuk reis niet beantwoord aan de reisbeschrijving. Misschien slaat het weer om en krijgen jullie nog lekker de zon en smelt het ijs in het meer. Prettig evenwel dat er nog een girorekening in Ned. is waar je van plukken kan om van dat geld een extra jas te kopen. Heb je nog last van je been ?, hoop van niet. Geniet maar verder.
MJB
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!