Jasper 29 en 30 mei

Door Yvonne van Tellingen - 31-05-2014 00:45

Gisteren zijn we eerst naar de Tourist Information geweest in Jasper voor info omtrent wat we het beste konden gaan zien. Ons plan was om een cruise van 1,5 uur te maken op Lake Maligne, leek ons heel mooi.....helaas ook dat meer was bevroren, dus weinig boottochtjes. We werden heel leuk geholpen en omdat bepaalde gebieden waren afgesloten in het park vanwege Grizzlygevaar, broedende adelaars en herten, werd het enigszins beperkt tot een bezoekje aan de wat kleinere, lager gelegen meren zoals Lake Patricia.

Tsja en toen waren we om 3 uur al weer terug in het motel en waren een beetje " merenmoe" . En het bleef ook maar lekker regenen om de haverklap. De verwarming maar aangezet en ik ben nog even gaan internetten hier. Ja we wilden rust, nou die hebben we dan ook wel!!!!

Vandaag toch maar naar Lake Maligne gereden, was toch wel een mooie tocht en eerst nog gestopt bij Maligne Canyon en de Easy Walk gedaan. Mooie waterval, wat een geweld altijd. Op de terugweg op de Old Maligne Road, jawel een kuierende zwarte beer op de weg, geweldig, Bruin had er echt zin in en liet zich mooi filmen en fotograferen, wel vinger bij de knop om het raam te sluiten haha, stel je voor dat - ie honger had.

Morgen bijtijds weg, het weer moet richting Clearwater beter worden, dus misschien kan er een laagje kleding uit!!! Wordt vervolgd.

Reacties

gerda 03-06-2014 00:44 {{button-21099}}

Beren hebben jullie dus wel gezien ik hoop dat jullie wat beter weer zullen krijgen en nog een fijne tijd groetjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan