Voorbereidingen voor de reis.

Door Sieb en Marion Kindermans - A long time ago

Ondanks dat het nog 3 dagen duurt voordat we het luchtruim kiezen naar San Francisco slaat hier al langzaam de vakantiestress toe. Vakantiestress??? Oh sorry ik dacht dat wij niet de enige waren die hier last van hebben. Dagen van te voren moet ik aangeven wat ik mee wil nemen en wat ik aan ga trekken in het vliegtuig. Het hele huis moet nog even schoongemaakt worden, de tuin netjes aan kant, zelfs de schuur moet nog even opgeruimd worden en dan ook nog iedereen gedag zeggen. Maar langzaam komt dan alles goed, de koffers zijn zo goed als ingepakt, alle benodigde papieren liggen klaar. Niets staat een mooie vakantie nog in de weg. De nacht van dinsdag op woensdag brengen we door bij van der Valk vlakbij Schiphol. Vanaf Amerika gaan we proberen om deze Blog regelmatig bij te werken zodat jullie op de hoogte blijven van (bijna) al onze bezigheden.

Gr en tot in Amerika, Sieb en Marion (SiMar)

Reacties

chrisje & Jacqueline A long time ago

Nou het is bijna zover 6weken zal je mij niet zien Marionnetje.
Maar wij wensen jullie een heel mooi,avontuurtelijke,en een prachtige reis door Amerika. Laat wat van jullie horen. En geniet van deze vakantie, veel liefst chris en jax. oja wij houden ook schira in de gaten opa en de kids.

Ard A long time ago

Zo als jullie dit lezen is de vliegreis goed gegaan, nou ja jullie zijn geland en kan de reis beginnen. heel veel plezier en geniet er van ,een maand lijkt lang maar is ook weer zo voorbij.
Sieb maak je geen zorgen, ik hou Chris wel in de gaten

Chris A long time ago

Dank je wel Ard,
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!