Dag 8: Death Valley en Las Vegas.

Door Sieb en Marion Kindermans - 22-05-2014 11:08

Vanmorgen liep Marion af om 05:45hr, we waren dus weer op tijd wakker. Voor het eerst het nieuwe broodrooster uitgeprobeerd. Het zand van de zandstorm van gisteren zat nog in onze haren en oren. Wat een armoede als je niet even kan douchen. Voordat ook maar iemand wakker was vertrokken wij al weer richting Badwater. Dit is het laagste punt van de VS, 85,5 mtr onder zeeniveau. Het regenwater uit de bergen stroomt naar dit laagste punt en laat na het verdampen een vlakte van zout/mineralen achter. Heel indrukwekkend om te zien. We zijn op meerdere punten gestopt zoals: natural bridge- een mooie door de natuur gevormde brug, Devils Golf cource- opgedroogd meer met zoutkristallen en Zabriskie point, hier werd vroeger Borax  gedolven. Alles was weer even mooi. Bij sommige dingen mochten wij niet komen omdat de camper daar te groot voor was. Als je een camper van 25 feet hebt mag je bijna wel overal komen. Na al dit moois hebben we koers gezet richting Las Vegas. De camping is aan het begin van de Strip, dus ideaal gelegen. Nadat we alles hadden geregeld en op onze plaats stonden hebben we de wc geleegd, de hele dag hebben we met het raam open gereden omdat het niet te harden was in de camper. De toilet/doucheruimte was helemaal niet te betreden van de lucht. Onderhand werden we welmoedeloos van al de mankementen en nu dan weer de lucht van het toilet. Gelijk het servicenummer gebeld en die wilde in eerste instantie de problemen telefonisch verhelpen. Tuurlijk een lekkende afvoer, een kapotte waterpomp en magnetron even maken via de telefoon??? Dan moesten we maar even langskomen. Goed 10 mijl verder werden we al verwacht. U krijgt van ons een splinter nieuwe camper zei de man direct tegen ons. Wat een verschil zeg van een barrel naar een super camper. Wij zijn  helemaal tevreden, zeer goede service. Bij terugkomst even heerlijk gedouched en op naar de Strip, lekker gegeten, geld vergokt en nu moe naar bed. Morgen blijven we hier dus dat wordt een volle dag/avond Las Vegas.

Reacties

Leo 22-05-2014 13:21 {{button-20501}}

Dat waren een heleboel avonturen tegelijk - voor ons. We kunnen lekker meegenieten en wat fijn dat jullie nu een goede camper gekregen hebben. eniet er maar van.

Sandra Laurier 22-05-2014 18:04 {{button-20504}}

Gm Sieb en Marion. Gelukkig dat jullie problemen opgelost zijn. Wij vinden het heel erg leuk om een stukje met jullie mee te reizen. Voor ons zit het er alweer bijna op. Nog vier dagen Moab en dan nog eventjes Denver. Maak er een mooie tijd van.

Andrea 22-05-2014 21:09 {{button-20509}}

Wat een avonturen! Fijn dat jullie een andere camper hebben gekregen. Erg leuk om jullie verhalen te lezen. Heel veel plezier nog!!

Gaby 23-05-2014 22:46 {{button-20548}}

Leuke avonturen, cool hoor!!! Xx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan