Zondag 15 juni 2014

Door Annette Verhaaff - A long time ago

Afgelopen zaterdag hebben we de camper ingeleverd. Alles was in orde, op een sterretje in de ruit na, dat ons $85,- kostte. Dat viel ons reuze mee, we wisten dat het ons geld ging kosten op het moment dat het gebeurde.

Toen was het wachten op de taxi die ons naar LAX International Airport zou brengen. Deze arriveerde al voor de afgesproken tijd en toen begon het volgende wachten op het vliegveld, want ons vliegtuig vertrok pas om 16.00 uur.

De vlucht verliep prima volgens schema en bij aankomst in Seattle haalden we onze huurauto, een witte Ford Focus, op. 

Toen op weg naar Camono Island. Onderweg belde ik Dennis vast om onze komst aan te kondigen. Bij aankomst zat de hele familie op onze komst te wachten en er werd druk gekust en geknuffeld. Even later zat ik tussen Hannah en Madeline in op de bank, met Lorelai op schoot: Heerlijk! Das pas genieten, hier was ik aan toe. Van Amy kregen we een tasje mee met wat boodschapen voor ons ontbijt de volgende ochtend, wat lief en attent van haar.

Toen op weg naar ons appartement. We moesten eerst door een slagboom, waarvoor Amy het toegangskaartje voor ons opgehaald had. Het was even zoeken in het donker, maar we vonden het huis. De sleutel zou in een sleutelkastje hangen waarvan wij de code hebben. Gelukkig hadden we van Dennis een zaklantaarn meegekregen, waarmee we rond het huis zochten en inderdaad het sleutelkastje vonden. Dan nog de deur, want op de voordeur pastte hij niet. Toen we het aan de achterkant probeerden konden we uiteindelijk naar binnen. Het was een godswonder dat ondertussen niet de hele politiemacht met gillende sirenes uitgerukt was.

Na een onderzoektoer door het huis, kropen we algauw ons bedje in. Daar waren we intussen wel aan toe na al dat gereis en al die emoties.

 

De volgende ochtend krijgen we de kans om de ligging van ons huisje eens goed te bekijken. Het heeft een reuzegroot terras waar we vanuit de woonkamer op kijken, met daarachter de golfbaan.

 

Er hangt een aantal mandjes, gevuld met golfballen, waarschijnlijk verzameld in en rond de tuin. O jee, dat belooft wat. Ik zie het al voor me, als we lekker op het terras zitten te eten en zo’n golfbal komt met een vaart in je bordje soep terecht, of knalt één van ons beiden K.O.

Voorlopig zal er van buiten zitten echter niet veel komen, want het is tamelijk koud en regenachtig. Vanaf dinsdag is de weersvoorspelling beter.

We doen even wat boodschappen, de supermarkt is hier vlakbij. Een poosje later arriveren Amy, Dennis, Hannah, Madeline en Lorelai. Even een toertje door het huis, waarbij vooral de inloopkast op de slaapkamer veel bewondering oogst, vooral bij Amy.

In de woonkamer is een soort gaskachel met heuse vlammen. Helaas hebben we die ook nodig. De kinderen spelen veel buiten. Ze vinden vooral de gazebo met de vijver en het bruggetje helemaal te gek. Op de golfbaan zoeken ze naar golfballen en vinden er inderdaad enkele.

Natuurlijk ben ik me helemaal suf aan het fotograferen op de drie modellen, ze vinden het allemaal prima.

In de middag gaan Dennis, Amy en Lorelai vast naar huis om het eten voor te bereiden. We zijn uitgenodigd voor een Vaderdag barbecue. Later vertrekken wij met de twee grote meiden ook richting hun huis, waar een superheerlijke maaltijd op ons wacht. Vanwege het weer nuttigen we die binnenshuis, maar hij smaakt er niet minder om.

Reacties

Jan en Carla A long time ago

Wat moet dat een heerlijk weerzien zijn geweest! Geniet er maar lekker van. En wat een prachtig terras. We wensen jullie nog een heerlijk verblijf en doe de groeten aan Dennis en Amy.
Van ons krijgen jullie ook nog een dikke knuffel.

Annette Verhaaff A long time ago

Jullie groetjes worden overgebracht Carla en Jan. Ja, we hadden een fantastische rondreis, maar dit is natuurlijk het hoogtepunt van de totale reis.
Dikke knuffel terug.

Janine A long time ago

Ik moest even een paar daagjes lezen inhalen. Fijn dat jullie weer bij Dennis, Amy en de kinderen zijn. Ben wel jaloers. Geef ze ook een hele dikke knuffel van mij.
Veel plezier nog en geniet ervan. Het weer hier trouwens is ook niet best.

Knuffels xxx

Annette Verhaaff A long time ago

Hey Janine, Ik zal de knuffels met plezier doorgeven. Het weer is nu wat beter (in ieder geval droog). Mis jullie. Dikke knuffels terug van ons.

Gery A long time ago

Goh wat gaat dat weer snel Annette. En nu genieten van kids en kleinkids. Heel veel plezier

zus A long time ago

Wens jullie nog fijne dagen toe met Dennis Amy en de meiden een hele fijne reis terug doegggg

joyce van mullekom A long time ago

Wat heerlijk hè om je kleindochters en natuurlijk Dennis en Amy weer te zien. Ik ben ook altijd zo blij om mijn 2 kleinzonen te zien. Nu komen ze morgen naar de moeder van Raymond in Didam omdat ze vrijdag naar de open dag op Gilze Rijen willen gaan en Raymond's moeder zaterdag jarig is. Zondag vliegt Raymond naar Engeland en komt Yasmine naar mij en ga ik woensdag met haar mee naar Donauwörth voor 'n tijdje. Heerlijk Didier naar school brengen en Dinand naar de crèche en weer ophalen, spelen en natuurlijk flink knuffelen en voorlezen. Dat is, net als voor jullie, puur genieten. Heel fijne dagen met Dennis en zijn mooie gezin. Liefs en groetjes vanuit Deurne.

Annette Verhaaff A long time ago

Nou,dat is zeker genieten hier, nu voelen we pas wat we ze gemist hebben.
Heerlijk vooruitzicht voor je Joyce. Fijne dagen en doe ze onze lieve groetjes.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.