Maandag 16 juni 2014

Door Annette Verhaaff - A long time ago

Vandaag gaan Amy en Dennis op pad om wat zaken te regelen. Ze hebben ons gevraagd op de kinderen te passen, wat we natuurlijk graag doen. We zijn al vóór 10 uur bij hen. Eerst gaan we een spelletje doen dat Lorelai voor de dag haalt. We zitten allemaal met bandjes om ons hoofd met een kaartje er voorop. Zelf weet je niet wat er op je kaartje staat en je moet vragen aan de andere spelers stellen om erachter te komen wie of wat je bent.

Daarna een spelletje Rummi Cub, waar Hannah wel heel gewiekst in is. Madeline doet het ook niet slecht en ze is natuurlijk pas 9 jaar, terwijl Hannah volgende maand 12 wordt. Je zou het niet zeggen als je ze ziet, want Madeline is al even groot als Hannah.

Gelukkig is het vandaag droog, later op de dag gaat de zon zelfs schijnen. We zitten een poosje gezellig op het terras aan de voorkant, de twee grote meisjes zorgen voor wat snacks en wat te drinken voor de gezelligheid.

En Hannah verzorgt met haar klarinet een stukje live muziek.

Dan wordt er gestunt met de fietsen, waarbij Lorelai haar grote zussen zoveel mogelijk na probeert te doen.

Daarna naar binnen voor een boterham. De grote meiden staan erop om deze voor ons klaar te maken, daarom smaken ze dubbel lekker. Zo leuk om te zien hoe ze ook voor hun kleine zus zorgen.

Opa is even later de klos om te voetballen en daarna spelen in de tuin, wat meer op een speeltuin lijkt.

De trampoline komt ook nog aan bod en dan is het oma die er niet aan ontkomt. Maar eerlijk gezegd vind ik het best leuk, zo kun je weer een beetje kind zijn.

Aan het eind van de middag komen Amy en Dennis weer thuis. Ze nodigen ons weer uit voor het eten, maar vandaag gaan we naar ons eigen huisje om een hapje te eten. We hebben genoten, maar zijn ook een beetje moe.

Het weer is dusdanig dat we op ons terras kunnen eten.

Reacties

Dennis A long time ago

Bedankt voor het oppassen!

zus A long time ago

Heerlijk kleinkinderen ,fijn om jullie zo zien genieten

Ina & Fred A long time ago

Hoi Annette en Henk,
We zijn net terug gegaan naar 9 juni en alles gelezen en bezien. Prachtig, wat jullie allemaal hebt mogen beleven. Zoiets doe je niet gauw een tweede keer.
Bedankt dat we hebben mogen meegenieten en wensen jullie nog een fijn en gezellig verblijf, samen met jullie kinderen en kleinkinderen, toe.
We spreken elkaar!
Knuffels ......
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.