Aangekomen in San Francisco

Door G.J. Abbink - A long time ago

Dinsdagochtend tegen 07.00 uur vertrokken met de shuttelbus van Ibishotel. Om 08.00 uur moesten we boarden en op deze manier was voor ons nieuw. We gingen door een scanner en alles moest uit de zakken, zelfs mijn zakdoek. Ook moesten we zelf elektronisch inchequen, dat ging wel goed. De kist vertrok een half uur te laat om 11.30 uur en we waren om 19.30 uur in Chicago. Daar verliep alles heel vlotjes, dit hadden wij niet verwacht, wel moesten er van alle vingers afdrukken worden gemaakt en er werd een foto van je gemaakt. Ook de schoenen uit en alles af en uit wat je bij je droeg. Wij vonden het een vreselijk grote luchthaven en gingen met een trein naar een ander gedeelte voor de andere vlucht. Drie uur later met een uur vertraging gingen we dan door naar San Francisco, waar we om 19.30 uur aankwamen( lokale tijd, )voor ons gevoel was het toen half vijf in de nacht. Nu is het lokale tijd 22.15 uur en we hebben de knollen helemaal op en gaan zo lekker slapen, we hebben net in deze straat en heerlijk hapje gegeten. Morgen gaan we SF bekijken. Groetjes van een vermoeide Jan en Henny

 

 

 

Reacties

Mirjam A long time ago

Ik dacht vanmorgen laat ik de blog maar even bekijken, want er was geen tweede sms van jullie (na Chigago. En ja hoor daar las ik jullie bericht wel. Fijn om te lezen. Ik hoop dat jullie goed hebben geslapen en wens jullie veel plezier met de sightseeing in SF. Liefs van mij.

Puck A long time ago

Ja, daar word je wel heel moe van, maar het mooie komt nog!
Geniet ervan,
groetjes Puck

Broertje A long time ago

Nou, zijn jullie al een beetje bijgekomen van de jetlag? En goed geslapen in SF? Hier vandaag de hele dag regen. echt niet leuk meer. Groetjes van broertje.

g kruiskamp A long time ago

Was de camper mooi
geniet verder van jullie vacantie

Alfons Koopma. A long time ago

Wat een onderneming. Gelukkig goed aan gekomen.
Lekker uitrusten en verder genieten. We blijven je volgen. Doeiiiiiiiiiiiiiiiii
Herna en Alfons

Herna A long time ago

Wat fijn dat jullie er zijn. Alweer een beetje bijgekomen van de grote reis?hebben jullie de grote camper al opgehaald? Het lijkt me echt geweldig dat grote Amerika.Vandaag is het hier echt koud.Veel regen gehad.Wij hebben dan ook niets ondernomen,een beetje geklungeld in huis.We wensen jullie een fijne tijd en geniet ervan.lieve groetjes Alfons en Herna.

Karin A long time ago

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen! Geniet er van. Liefs van ons.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!