In Las Vegas

Door G.J. Abbink - A long time ago

Hallo allemaal, daar zijn we dan weer, ten eerste allemaal bedankt voor de reacties. Vrijdag was dus de eerste dag dat we met de Motorhome op pad gingen naar Yosemite park en het ging prima, kwamen gelijk al op een pasweg terecht en het was een erg mooi park met mooie uitzichtpunten, rotsen en watervallen en heel erg dikke mammoetbomen die wel 2500 jaar oud waren. We hebben besloten om het Sequoia park over te slaan, er zouden daar ook wel mooie kalksteen rotsen zijn maar ook veel van die oude mammoetbomen en het was een goede 300km. En zo zijn we dus gisteren(zaterdag) al begonnen aan de lange rit door de hete woestijn richting Las Vegas. En vandaag hebben we de rest van de ruim 600 km durende rit gereden. Waren we mooi op tijd in Las Vegas, half vier, wat een hitte het is wel 40 graden hier en de rit door de dessert was ook eentonig en duurde erg lang. Maar we hebben een camping gevonden midden in de grote stad, aan de rand van de Strip, we gaan het zo allemaal eens bekijken. Gisteravond zijn we tot 19 uur doorgereden, konden moeilijk een camping vinden en toen hadden we er een gevonden, die was zo erg in the middle of nowhere en er stond geen kip en we hadden er allebei geen goed gevoel over en zijn weer omgekeerd. Toen gezocht en weer wat gevonden, hier moest je jezelf registreren, de receptie was niet bemand en je moest dat ingevulde envelopje met 20 dollar in een oude roestige bus gooien. We zaten daar hoog in de bergen op 5000 feet. Is geloof ik zo'n 1500 meter. Maar we hebben gisteravond daar lekker een BBQ gedaan, was nog bijna de houten tegel in de fik gegaan, Jan dacht dat de bbq wel op tafel kon staan  et folie eronder, dus niet! Het was een wegwerp bbqtje. Vandaag dus al vroeg gestart en we konden geen pauzeplek vinden, hebben daarom 3,5 uur achter elkaar doorgereden, maar waren dus mooi op tijd hier. Wel een lange reisdag, maar we wisten vooruit dat dit een vakantie zou zijn van heel veel kilometers en dus veel in de camper zitten. O, op de camping van de afgelopen nacht waren geen sanitaire voorzieningen, dus we hebben onze eigen douche en toilet aan boord gebruikt, ging prima. Wat is Las Vegas een giga grote stad en wat een geflikker van lichten en hoogbouw en erg druk verkeer. Nou hou ik op we gaan naar de strip en even een gokje wagen! Tot de volgende keer.

 

 

 

 

Reacties

Mirjam A long time ago

Jullie hebben al behoorlijk wat kilometers gereden! Dat is wel een verschil met ons kikkerlandje, de afstanden die je daar aflegt. Hier is het nu ook lekker weer, maar niet zo warm als bij jullie. Mogelijk voelt het wel anders de hitte in de States. Doe rustig aan! Hebben jullie nog 'de black jack' gewonnen? En piromaantje Jan doe voorzichtig daar, hè! Geen fikkies maken, haha.

Harrie A long time ago

Wat lijkt het mij mooi om van die oude grote kolossale bomen te zien. Ik ken ze alleen van foto's. Als je daar bij staat lijk je zelf zo nietig en klein. Jan is toch wel een klein pyromaantje, Haha. Wat een grote afstanden daar. Nou geniet verder van jullie vakantie en waag eens een gokje in Las vegas. Zie het volgende verslag met veel zin tegemoet. Groetjes van mij.

Herma Kroeskop A long time ago

Ha Hennie en Jan,

in korte tijd al weer heel veel gezien. geniet van jullie bijzondere vakantie.

Groetjes Herma.

Marian van Braak A long time ago

Hoop dat jullie enorm genieten van deze vakantie.Groetjes Marian

aart en winny A long time ago

Spannende verhalen uit de hitte!
Geniet er maar lekker van.

Groeten van ons beide.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan