Zion nat. park

Door G.J. Abbink - A long time ago Gisteravond was erg leuk, vanaf de camping konden we zo naar de Strip lopen, die is wel 7km. lang, maar we hebben een buskaartje gekocht en dan kon je uit en instappen wanneer je wou. Erg mooi om al die prachtige bouwwerken te zien rondom alle gokpaleizen. We hebben ook heerlijk aan de Strip gegeten. Alle verlichting was ook mooi om te zien bij avond. Vandaag weer vertrokken uit de Megastad en we zaten direct weer op de goede weg. Eerste stuk was nog saai zo door woestijgebied,maar toen we dichterbij het Zionpark kwamen werd de omgeveing erg mooi. Prachtige rit door een kloof met mooi gekleurde rotsen. We zijn naar de info geweesten hebben daarna net buiten het park een camping gevonden, Jan dacht dat we wel in het park konden staan, maar dat was allemaal vol.. Toen liep er een shuttlebus naar het park en daar kon je weer in een andere bus een rit maken door een prachtig gedeelte van het park, waar je zelf ook niet met eigen vervoer mag komen. We hadden ook nog een mooie wandeling gezien van 2 uur met steile stukken erbij, maar daar hebben we vanaf gezien, het was nl. wel zo'n37 graden. Morgen is het wat minder warm,dan zal het 34 graden worden. En dan rijden we door een tunnel naar Bryce canyon, waar je onder begeleiding door heen gaat, zou erg smal zijn.

Reacties

Rob A long time ago

Volgens mij genieten jullie daar wel. De woestijn lijkt mij ook eentonig,maar al die nationale parken.... We wachten met spanning op de foto's van Janjap. Hier krijgen we a.s. Weekend ook 28 gr met regenkans. Zal wel benauwd worden. Hopelijk hebben jullie droge warmte.

Mirjam A long time ago

We zijn weer wakker en beneden gekomen kijk ik dan altijd even of jullie weer wat hebben geschreven! Lijkt me erg mooi die nationale parken, geniet maar van alle mooie uitzichten! Ps. jullie foto's blijven op de kop staan.

Broertje A long time ago

Nou, wat genieten jullie daar in de US. Verstandig dat jullie die wandeling niet hebben gemaakt met die temperaturen. Hier alles goed en tot het volgende verslag van jullie.

Karin A long time ago

Joehoe de foto's staan niet meer op de kop! Ziet er goed uit. Geweldige camper :-)
Miljonair geworden in Vegas?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!