Bryce Canyon

Door G.J. Abbink - A long time ago Vanochtend dus vertrokken uit het mooie Zion nat. park. Wat een mooie route hebben gereden vandaag. Ik ben soms sprakeloos van al het moois dat we hier zien. Tegen de middag kwamen we aan in Bryce Canyon, met de hoefijzervormige rode rotsformaties, wat een bijzonder stukje natuur. We hebben eerst een camping gezocht weer zo'n één mijl voor de entree van het park en we hebben besloten om hier twee nachten te blijven omdat er zoveel te zien is. Vanmiddag zijn we met een shuttlebus het park ingegaan en dan kon je weer in en uitstappen wanneer je wou, prachtige uitzichtpunten. Morgen gaan we een wandeling maken van ongeveer 3 mijl, we hebben ons laten vertellen dat dit erg de moeite waard moest zijn. En Rob, Janjap heeft inderdaad al veel foto's gemaakt, maar op de uitzichtpunten heeft hij veel concurrentie van naamgenoten. Dit was het weer voor vandaag, de temperatuuris vanddag veel beter, 25 graden.

Reacties

Harrie A long time ago

Zo, net wakker hier. Heb mij een beetje verslapen. Zusje, het moet wel indrukwekkend zijn voor je sprakeloos bent. Wij zullen het allemaal wel zien als jullie terug zijn en Jan alles op een dvd heeft gezet. Nou groeten van mij maar weer en geniet van deze fantastische reis. ps: een pootje van Spetterrrrrr!!!!!

Carla en Freddie A long time ago

Wat een belevenis. Mooie foto's.Je ziet het zo vaak op tv voorbij komen en nu kunnen jullie het met eigen ogen aanschouwen. Geweldig, wat een avontuur.
Wat een grote camper zeg.erg mooi zo'n huis op wielen.

groetjes

Mirjam A long time ago

Klinkt erg mooi jullie trip door de woestijn, leuk dat we jullie op deze manier kunnen volgen. Groetjes van ons en een speciaal pootje van de jarige Abby!

Mirjam A long time ago

Foutje woestijn moet gebied zijn!

Wim en Jolanda v Berkel A long time ago

we hebben net alles gelezen. Een imposant land, een imposant gebied met een geweldige natuur, wisten we al van onze buren. En nu zien we dat ook weer aan jullie foto's. Mooi om mee te maken, veel kilometers en 'avontuur'. Zo te lezen lukt het jullie goed, het rondrijden in zo'n mobile home. Alsof jullie nooit iets anders hebben gedaan. Geniet er van, mooie dagen. We blijven jullie volgen!

Alfons Koopman A long time ago

Hallo waar doen ze het van?
Wat leuk. Hennie en Jan wat moet dit enorm indrukwekkend zijn. Wat fijn dat wij zo mogen mee genieten. Prachtig. Ga vooral door met de berichtgeving. Goed uitrusten.
Doeiiiiiiiiiiiiiii
Herna en Alfons

Puck A long time ago

Bryce Canyon heeft menigmaal in de planning gezeten, maar dat is nog nooit gelukt. Als ik deze mooie beschrijving zie, moet dat toch maar een keer gebeuren. Ik geniet met volle teugen met jullie mee en wens jullie nog heel veel moois en goed weer toe!
Groetjes Puck

Herma Kroeskop A long time ago

Zo te zien hebben jullie het erg na je zin, mooi weer en al dat moois wat jullie zien.
Geniet hier maar van.

Liefs Gerrit en Herma.

Annelies A long time ago

Hoi Henny en Jan,
Zoals je ziet de site gevonden. Had anders wel eerder gereageert maar hadden niet altijd wifi.
Mooi dat alles goed verlopen is wat reis en camper betreft. Ik reis zo weer mee, was alweer een heleboel vergeten van onze reis daar.
Wat een giga land he?
Geniet er van.
Groetjes en liefs Annelies en Jan

Henny en jan A long time ago

Ja het is inderdaad zo'n mooie reis we genieten van al het moois wat hier te zien is echt SUPER!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Infodag 15 oktober: Special Guests uit Utah en extra presentaties
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!