Antelope Canyon

Door G.J. Abbink - A long time ago

Hey there, we blijven dus  nachten op deze leuke camping aan Lake Powell. Vanmorgen rustig aan gedaan en naar het meer gelopen, dit ligt er prachtig. Eind van de ochtend weggereden naar het beginpunt van onze Antelope Canyon Tour. Eerst nog even naar een lummel van een winkel geweest, de Wall markt om even wat inkopen te doen, ja we moeten ook nog steeds weer wat eten, wat een voorraden hier en wat een grote winkels en erg grote verpakkingen. Om 13 uur zou de tour beginnen en we kregen bij de aanvang eerst een indianendans te zien en een indiaan die met hoepels aan het goochelen was. Daarna met een open Vier WD naar de entree van de Canyon, dat was me een rit, grotendeels door mul zand en woestijnbebied, wat een gehobbel en gestoot. Nou de Canyon was adembenemend mooi, we hadden het niet willen missen. Het is inderdaad alleen maar mogelijk om dit met een gids te bezoeken. En ik heb denk ik de mooiste foto's van ons groepje(12personen) want de gids maakte steeds voor mij op de mooiste punten foto's met de I pad van ons. Twee uur later waren we weer terug  ij de camper en toen zijn we nog naar de Horseshoe Bend Overlook gegaan,daar had je een mooi zicht beneden  in een kloof in een hoefijzervorm. Was wel een eindje puffen en zweten om daar heen te lopen vanaf de parkeerplaats met warmte van weer wel 35 graden door mul zand net als op een strand. Daarna weer na de camping waar we dus vannacht nog blijven en morgen gaan we richting Monument Valley. Tot de volgende keer, groetjes van ons. 

 

 

Reacties

Harrie A long time ago

Wat een belevenissen weer. Leuke foto van jullie tweetjes. Rest van de foto's trouwens ook. Kopen jullie niet de hele winkels leeg? Wat een bijzondere kloof in de vorm van een hoefijzer. Kun je je toch niet bedenken dat er zulke mooie natuurverschijnselen zijn. Nou groetjes maar weer.

Puck A long time ago

Wat prachtig allemaal! Dan zijn we toch tig keer in Amerika geweest en dan zie je toch nog niet alles. De Antelope Canyon staat op de verlanglijst! Ik geniet zo met jullie mee... ga daar nog maar fijn mee door: dat genieten.
Groetjes van Puck

Puck A long time ago

Nog eens eventjes.
De Wall Mart is bekend van de film Rainman; daar kocht hij zijn onderbroeken! Weten jullie dat het verse vlees van Wall Mart van uitstekende kwaliteit is? Koken jullie nou vaak zelf of gaan jullie ook uit eten?
Ik ga er weer uit.
Weer een heel fijne dag toegewenst! Puck

Aart Koot A long time ago

Hallo genieters,

Toevallig hebben we gisteren een film gezien van een helikoptervlucht over de Canyon. Schitterend !!
Met jullie verhalen erbij kan het bijna niet anders dat wij er ook naar toegaan.
Geniet nog even verder en kom ons t.z.t. lekker maken!
Groeten uit heel warm Almelo.

Aart en Winny


Puck A long time ago

Wij hebben gisteren ook vlees gekocht bij de Wall Mart, maar gaan het vandaag gebruiken, want gisteren hadden we geen schaduw bij de Camper en dan kun je echt niet lekker buiten zitten te BBQ en. En wij koken meestal zelf in de Camper of de houtskooltjes aansteken. Vandaag vertrekken we weer van het mooie Lake Powell.groetjes van ons.

Henny A long time ago

Sorry Puck ik had even onze namen verwisseld met verzenden.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!