Warm Woestijndagje

Door G.J. Abbink - A long time ago

Hallo, vandaag dus gereden van Grand Canyon naar 29 Palms, aan de rand van Joshua Tree Nat Park. Wel veel verder gegaan dan de bedoeling was, we hebben 570 km. gereden en we waren van plan om zo'n kleine 400 te rijden, maar na de middag kwamen we in een woestijngebied terecht, waar we ruim drie uur in hebben gereden en we dachten dat we er nooit weer uit kwamen. Wat een dorre en droge boel en geen plaatsje en huisje en mensen te bekennen, alleen heel af en toe wat verkeer. Uiteindelijk waren we heel blij dat we tegen 18 uur deze mooie camping hebben gevonden, we waren al vanaf 07.30 uur aan het rijden. En bloedjeheet was het onderweg, je verbrande levend als je buitenliep in die dessert. Morgen bezoeken we dan het park en we blijven hier twee nachten hebben we net besloten. Dit was het dan weer voor vandaag.

 

 

 

 

Reacties

Broertje A long time ago

Hello there. Ik heb net jullie kaartje ontvangen. Bedankt daarvoor. Hebben jullie toch onverwacht veel kilometers gemaakt. In dat woestijngebied voel je je misschien wel remi (alleen op de wereld). Fijn dat jullie een mooie camping hebben gevonden. Hier is het stilaan wat minder warm geworden. Lieve groeten van mij. Tot het volgende reisverslag.

BAZ A long time ago

Hoi broertje, bedankt voor je reacties en heb je een aantal dagen geleden nog mijn sms ontvangen? Wij hebben hier een erg warme nacht gehad in 29 Palms aan de rand van de dessert.

Carla en Freddie A long time ago

Wat voel je je dan alleen of niet in the dessert. Maar goed dat je genoeg brandstof hebt. haha. Gelukkig hebben jullie genoten van de echte echtge- nootjes en een heerlijk glaasje wijn. Geniet nog ff lekker en groetjes.

Harrie A long time ago

Ja, ik heb jou sms ontvangen en ook gereageerd. Ik begrijp dus dat je deze niet hebt ontvangen. Was wel positief, maar ik treed hier niet in detail. Groeten van mij maar weer, en een pluim voor Jan dat ie al zoveel kilometers heeft gemaakt met de camper.

Henny A long time ago

Ja Carla en Freddy wij hadden de tank volgegooid voor we de dessert ingingen en daar waren we heel blij mee, want ook benzinepompen zie je daar echt niet. Het was een eenzaam avontuur.groetjes ons.

G.J. Abbink A long time ago

Broertje, ik heb inderdaad geen sms van jou ontvangen, maar ik kan wel ontvangen hier, maar terug mailen gaat moeizaam. Gr. van BAZ
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan