Warm Woestijndagje

Door G.J. Abbink - 11-06-2014 03:34

Hallo, vandaag dus gereden van Grand Canyon naar 29 Palms, aan de rand van Joshua Tree Nat Park. Wel veel verder gegaan dan de bedoeling was, we hebben 570 km. gereden en we waren van plan om zo'n kleine 400 te rijden, maar na de middag kwamen we in een woestijngebied terecht, waar we ruim drie uur in hebben gereden en we dachten dat we er nooit weer uit kwamen. Wat een dorre en droge boel en geen plaatsje en huisje en mensen te bekennen, alleen heel af en toe wat verkeer. Uiteindelijk waren we heel blij dat we tegen 18 uur deze mooie camping hebben gevonden, we waren al vanaf 07.30 uur aan het rijden. En bloedjeheet was het onderweg, je verbrande levend als je buitenliep in die dessert. Morgen bezoeken we dan het park en we blijven hier twee nachten hebben we net besloten. Dit was het dan weer voor vandaag.

 

 

 

 

Reacties

Broertje 11-06-2014 15:14

Hello there. Ik heb net jullie kaartje ontvangen. Bedankt daarvoor. Hebben jullie toch onverwacht veel kilometers gemaakt. In dat woestijngebied voel je je misschien wel remi (alleen op de wereld). Fijn dat jullie een mooie camping hebben gevonden. Hier is het stilaan wat minder warm geworden. Lieve groeten van mij. Tot het volgende reisverslag.

BAZ 11-06-2014 18:14

Hoi broertje, bedankt voor je reacties en heb je een aantal dagen geleden nog mijn sms ontvangen? Wij hebben hier een erg warme nacht gehad in 29 Palms aan de rand van de dessert.

Carla en Freddie 11-06-2014 20:59

Wat voel je je dan alleen of niet in the dessert. Maar goed dat je genoeg brandstof hebt. haha. Gelukkig hebben jullie genoten van de echte echtge- nootjes en een heerlijk glaasje wijn. Geniet nog ff lekker en groetjes.

Harrie 11-06-2014 22:51

Ja, ik heb jou sms ontvangen en ook gereageerd. Ik begrijp dus dat je deze niet hebt ontvangen. Was wel positief, maar ik treed hier niet in detail. Groeten van mij maar weer, en een pluim voor Jan dat ie al zoveel kilometers heeft gemaakt met de camper.

Henny 12-06-2014 01:26

Ja Carla en Freddy wij hadden de tank volgegooid voor we de dessert ingingen en daar waren we heel blij mee, want ook benzinepompen zie je daar echt niet. Het was een eenzaam avontuur.groetjes ons.

G.J. Abbink 12-06-2014 04:47

Broertje, ik heb inderdaad geen sms van jou ontvangen, maar ik kan wel ontvangen hier, maar terug mailen gaat moeizaam. Gr. van BAZ
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan