Joshua Tree Nat. Park

Door G.J. Abbink - A long time ago

Wij hadden niet zulke hoge verwachtingen van dit park, ook omdat we al zo veel moois gezien hadden, maar wat vonden we het mooi. Weer heel anders dan al de andere parken, wat heeft moedertje natuur toch een boel moois gecreeerd. Mooie Joshua Trees, wat familie is van de Jukaplant en ze kunnen wel 18 meter hoog worden. Verder heel bizarre rotsformaties, zo als dit hadden we ze nog niet gezien in deze weken. We waren mooi op tijd terug op de camping en  zitten nu in de  schaduw want in de zon is het niet te doen, het is wel ruim 40 graden vandaag. In het park zelf stond een behoorlijke wind en daarom viel het daar nog enigzins mee. Het is nu bijna 17 uur en we willen straks BBQen maar dat duurt nog wel even voor we de fik erin steken met die hitte hier. Zal nog even een paar foto's van vandaag toevoegen. Tot de volgende keer maar weer. We beginnen helaas al af te tellen!

Reacties

Mirjam A long time ago

Ja, aan alle mooie dingen komen een eind zoals ze zeggen, ik vind het ook wel weer fijn dat jullie volgende week weer hier zijn. Maar klinkt allemaal heel mooi jullie belevenissen. De foto's zien er weer prachtig uit. Echt wel een stukje desert waar jullie nu zitten. Benijd die hitte niet bij jullie... Hier is het gelukkig weer wat aangenamer. Veel plezier de laatste dagen!

Puck A long time ago

Het is gewoon een genot om jullie leuke verslagen te lezen en mooie foto's te zien!
Naast de overeenkomsten hebben jullie ook zoveel andere dingen gezien dan wij.
Grand Canyon... het klinkt wellicht overdreven, maar ik heb er weleens heimwee naar. We zijn er vier keer geweest.
Amerika is het helemaal voor ons. Ik maak ook graag contact met de mensen en hou er altijd zeker één contact aan over en heb er zelfs een kleinzoon bij uit Singapore, die daar een vakantiebaantje had. Hou me maar tegen; ik dacht dat in 2011 de laatste keer zou zijn, maar ik sta daar zelf niet meer voor in.
Jullie schuld! Met al die mooie verhalen en belevenissen!
Ga vooral door met genieten,
groetjes Puck

Henny A long time ago

Nou Mirjam ik vind dit ook wel een beetje te heet, het was ook weer een warme nacht, maar desondanks hebben we wel goed geslapen na eerst nog een beertje te hebben genomen. Vandaag gaan we hoop ik naar een wat koeler gebied aan de Pacific Coast richting LA. En Puck, ik ben benieuwd of jij ook nog eens weer naar dit geweldig mooie land gaat, wij willen ook wel nog een keer hier heen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan