Los Angeles

Door G.J. Abbink - A long time ago

Vanochtend vertrokken uit de warme woestijn richting LA. In het begin waaide het vreselijk hard onderweg, er stonden dan ook wel honderden windmolens, de Camper zwieberde af en toe op de weg. Ook voor het eerst in deze weken in de file gestaan. En het was vreselijk giga druk op de highway bij LA met wel 6 rijen dik verkeer wat links en rechts van jou mag inhalen. Op een gegeven moment zaten we tussen twee grote vrachtwagens in. Het krioelt er van de highways rondom LA en soms kom je vier wegen boven elkaar tegen wat elkaar dan kruist, je weet niet wat je ziet. Ik ben dan ook erg trots op Jan die onze motorhome er prima door heen heeft gereden. En nu zitten we in Malibu beach RV park aan de zuidwestkant van LA met schitterend uitzicht op de Pacific Oceaan waar geregeld dolfijnen aan het spelen zijn. Ik zal een foto van het uitzicht op de camping meesturen. Morgen gaan we dan LA onveilig maken en gaan er met de bus heen, dus hier blijven we weer twee nachten. De temperatuur is hier heerlijk aangenaam, vergeleken bij waar we wegkwamen. Het is ongeveer 25 graden, het wordt hier allemaal in fahrenheit aangegeven, maar we kennen de omrekenformule. Net hebben we een strandwandeling gemaakt van een uurtje, heerlijk met de blote pootjes in de branding, wel hoge golven. Het is nu bijna 18uur en we nemen zo een berepootje als aperatiefje. Tot de volgende keer. Jan en Henny

Reacties

Harrie A long time ago

Ja, lijkt me best wel een indrukwekkende ervaring zo te rijden in dat drukke verkeer. Knap hoor Jan dat je daar zo rijdt. Gaan jullie LA maar onveilig maken, dan zal ik vast de politie van LA inlichten dat jullie er aan komen. Haha. Het zijn weer mooie foto's die je meegestuurd hebt. Ik hoop dat je genoten hebt van het 'berepootje'. Fijn dat het niet meer zo warm is. Wij gaan zondag naar het strand met de honden. Het weer is dan wel aangenaam hier met zo'n 18/20 graden zoals het er nu uitziet. Het is in ieder geval wel droog weer dan. Nou geniet va LA en de groetjes maar weer vanuit Almelo.

Mirjam A long time ago

Knap hoor pap dat je zo in LA met een camper rijdt. Geniet van deze mooie stad en van de frisse zeewind, dat zal wel lekker zijn na alle hitte en woestijnzand! Wij gaan zondag ook uitwaaien aan het strand in Noordwijk. Hebben er veel zin in.

Harrie A long time ago

Hello, hebben jullie nog wat van de voetbal gezien? Deze uitslag had niemand verwacht. Ik heb er van genoten. Zusje, ik kreeg jou sms pas vandaag binnen over die Amerikaanse schapen, maar ik denk dat die veel mooier zijn dan THE dutch sheeps. Beeeehhh!!!!

Henny en Jan A long time ago

Ja wij hadden een smsje van Mirjam gehad dat Robben zo vaak gescoord had en in Hollywood hoorden we van Amerikanen die ons aanspraken op straat om een tour te verkopen dat Nederland gewonnen had van Spanje en ze kenden vele namen van Nederlandse voetballers.we hebben een mooie dag gehad vandaag.

Puck A long time ago

Ja, inderdaad knap van Jan om dat drukke verkeer te trotseren! Gelukkig is er aardig wat discipline in het verkeer en een strakke "stay-n-your-lane" regel.
Laten jullie ook een handafdruk maken naast de beroemde sterren? :)
Ik heb genoten van jullie verslagen en belevenissen, dat zijn er heel wat geweest!
Zoveel gezien, zoveel opgesnoven en zoveel genoten!
Dank je wel en een goede thuisreis toegewenst,
tot ziens, Puck

Henny A long time ago

Ja Puck ik heb een poging gedaan om mijn handafdruk achter te laten voor het Chinese theater, maar er wqs geen plek meer, ze waren mij allemaal voor geweest. Wij hebben een leuke dag gehad in Hollywood gisteren, maar wat een onderneming om er te komen vanuit de camping. Thanks coor je reacties. Groetjes van ons.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Primeur! Bekijk de IMAX-film Into Nature's Wild tijdens onze infodagen
op 3 en 17 september
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!