Coast highway nr 1

Door G.J. Abbink - A long time ago

We hebben vandaag een lange reisdag gehad van bijna 500 km. Zijn nu net op een camping beland. Na vijf pogingen van campings die vol waren en hier hebben we het laatste plekje gekregen, ik wou de vrouw wel kussen die ons hielp. Vandaar die vele kilometers en dan die kustweg, erg mooi, maar wij wisten niet dat dit helemaal door de bergen ging, dus complete paswegen wat niet zo opschiet, maar met schitterende uitzichten. We zijn nog bij een landhuis geweest van een rijke krantenmagnaat, maar alleen de buitenkant gezien, na de middag was dit gesloten ivm. een evenement wat plaats vond daar. Verder nog een leuke stop gemaakt bij een groep zee olifanten. Gisteren hebben we een Hollywood rondtour gemaakt en hebben de huizen van vele beroemdheden gezien in Beverly Hils en natuurlijk de Walk of Fame. Erg leuk, wel een onderneming met de busrit en overstappen erbij, dit duurde heen en terug allebei twee uurtjes, dus sightseeing LA. En de duurste winkelstraat daar waar je de meeste kans hebt een bekend persoon tegen te komen zijn we ook geweest,de Rodeo drive. Leuk om allemaal te zien. En nu hebben we morgen nog maar een klein ritje te gaan van ongeveer 150 mijl naar de laatste camping in de buurt van het Camper verhuurbedrijf.Ik zal nog even wat fotootjes meesturen vandaag. Jullie samen veel plezier met dagje Noordzee met de hondjes(4stuks) en tot horens.

Reacties

Rob A long time ago

Dank je. We gaan er een mooie dag van maken. Het wordt 20 graden zon en bewolking wisselen elkaar af. Ideaal voor ons. Rij voorzichtig, ook die laatste 150 mile. Geniet nog maar lekker van dat inmens grote land.

Harrie A long time ago

Erg leuke belevenissen weer als ik dat zo lees. Heb je onverwacht toch ook die mooie uitzichten gehad op die paswegen. Geniet ook van de laatste dagen en tot horens.

Herma Kroeskop A long time ago

Als ik jullie verslag lees, weer heel veel gezien.
Morgen ga ik beginnen met mijn eerst Zonnebloem reis, ben benieuwd.

Hele Fijne en mooie dagen, tot snel.

Groetjes Herma.

Alfons A long time ago

Ongelooflijk, wat een mooie reis. Wat hebben jullie veel gezien en beleeft in de afgelopen dagen. Ik hoop dat je veel foto's hebt gemaakt, dan kunnen wij nog een betere indruk krijgen van wat jullie al hebben mee gemaakt. Het foto album is al met fantastische foto's gevuld. Prachtig. Nog even genieten en vooral gezond weer terug. Goede reis. We horen graag van jullie.
Liefs Herna en Alfons

Henny A long time ago

Iedereen bedankt voor de reacties, is erg leuk om te lezen voor ons . En Herma, ik wens je een heel goede week toe met de bootreis. Groetjes van ons uit mooi Amerika

Jan Kormeling A long time ago

Hallo Henny en Jan
Schitterend jullie reis, veel voor ons herkenbaar. Prachtige foto's en Los Angeles met z'n 6 banen. Je zult merken terug in Nederland is het veel hectische rijden dan daar. Het gaat er vrij relax toe. Goede thuisreis Ina en Jan

Karin A long time ago

Wat een geweldige foto's! Ik zag wel een enge slang op de foto. Hoop dat je ongedeerd bent mam :-)
Kids waren heel blij met de kaartjes. Elodie begon het kaartje te knuffelen, ze mist jullie wel. Merlijn bleef maar wijzen naar alle dieren en ik heb al 100 keer verteld wat het voor een dieren zijn.
geniet nog van de laatste dagen!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Primeur! Bekijk de IMAX-film Into Nature's Wild tijdens onze infodagen
op 3 en 17 september
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!