27 juni naar New Columbia

Door Ine F - A long time ago

Het is stralend weer. Om 10.00 uur zijn we al onderweg naar het Aquarium in Niagara Fallls.


We bewonderen er veel verschillende vissoorten en we kijken naar een korte matige zeehondenshow. Een uurtje later zijn we weer op weg, eerst even naar Tops om brood te kopen en dan naar een volgende KOA camping. Het is een mooie heuvelachtige panoramische weg. Rond 13.15 uur tanken we en lunchen we in de camper waarna we onze reis vervolgen. Joep rijdt, Luuk zat vanmorgen naast hem en ik nu vanmiddag.

Om 16.00 uur neemt Mark het stuur over en ik ga aan de eethoek zitten waar het wat warmer is, Luuk zit te lezen en luistert naar muziek met oordopjes in. De benzine wordt steeds goedkoper zien we, Joep tankt om 17.15 uur voor de derde keer vandaag, maar nu gaat de tank echt helemaal vol, 3,66 dollars per gallon is het goedkoopst tot nu toe.
Een kwartiertje later zijn we in New Columbia op KOA camping Williamsport South/Nittany Mountain. Gelukkig is er plaats en we krijgen een mooie ruime plek toegewezen met alle voorzieningen. We drinken thee/pils, de jongens nemen contact op met het thuisfront en Joep en ik maken het eten klaar.

Na de afwas gaat Joep rustig lezen; Luuk, Mark en ik zoeken de foto's uit, de jongens doen daarna computerspelletjes op de iPad en ik probeer de foto's op het blog te zetten, maar dat gaat moeilijk omdat het internet steeds uitvalt.
We besluiten de avond met een pilsje, stokbrood brie en een spelletje rummikub.

Reacties

Wilfried A long time ago

Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn!
Gr.
W. en H.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Infodag 15 oktober: Special Guests uit Utah en extra presentaties
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!