Dag 5: Naar Vancouver

Door A. de Graaf - A long time ago

Dag 5, reis naar Vancouver,

Vandaag op tijd vertrokken om ook op tijd de boot te kunnen pakken van  Nanaimo naar Horse shoe bay. Dit ligt iets ten noorden van Vancouver. De reis verliep voorspoedig. We konden de 10 voor 1 boot halen. Het was een stralende dag en de boot vaarde door een fjordachtige omgeving.

Aan het einde zagen we de skyline van Vancouver, door hoge bergen omgeven. Prachtig.  Op de boot kregen we ook te horen dat Duitsland al 4-0 voorstond op Brazilië. Later bleek dat dit nog maar het begin was!!  We hadden nog steeds geen tom tom, maar op advies van onze eerder genoemde familie hebben we met google maps op onze I- pad en onze levende Tom Tom Hette, toch nog vrij snel het RV parc kunnen vinden. Ingeklemd tussen wegen en een grote brug bleek het toch niet een vreselijk park te zijn. Er bleek zelfs een zwembad te zijn waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt. We hadden nog plannen om deze zelfde middag naar Capilano bridge te gaan, een hele grote hangbrug. Maar de prijs en daarbij de motivatie weerhield ons daartoe. Het bleek nl 37 dollar te kosten. We besloten dat we het wel best vonden. 2 dagen zonder WIFI ingehaald, blog bijgewerkt, gezwommen, gewassen en een biertje gedronken. Op de camping gegeten, nog even wat brood gehaald en besloten dat we morgen fietsen gaan huren om de highlights van Vancouver te bewonderen en natuurlijk ergens de wedstrijd te bekijken!!! Nog een potje kaarten en dan is het alweer bijna bedtijd, terwijl jullie alweer opstaan!!

Reacties

Antje A long time ago

Heeeee leave famylje, wat wer moaie ferhalen, ik ben in fan, fan dy Anja! Do skriuwst prachtich, ik sjoch it foar my. Hjoed fijn fytse en de beurs mar oan in touwtsje Anne (in suggestie fan krekt san know it all type).
dikke tút

Vera A long time ago

Nog maar een paar dagen onder weg en al heel veel beleefd. Super leuk om jullie verslag te lezen.
Have a good time.

Vera A long time ago

Nog maar een paar dagen onder weg en al heel veel beleefd. Super leuk om jullie verslag te lezen.
Have a good time.

Rietje Vermeulen. A long time ago

Wij hebben vorig jaar deze reis gemaakt. Prachtig en lees dat jullie niet naar de hangbrug gaan. Jammer , want het is een belevenis en er is nog meer te zien. Toch maar even over nadenken..
Veel plezier verder.

Ittie A long time ago

Jullie zijn al een avontuur van jezelf. Dat opgeteld bij deze reis .... Mooie verhalen verzekerd, en dat blijkt!

yvonne A long time ago

Vol belangstelling volg ik jullie reis.Zo zie je nog eens wat van de wereld,prachtig. Veel plezier
daar en blijf je reisverslag
schrijven. Je bent een fantastische schrijfster.

baukje A long time ago

Mooie herkenbare verhalen. Beurs kwijt, maar ook de camperavonturen. Hoop dat de tomtom het in amerika wel doet. Wij zijn vandaag in girona geweest, ietsje minder avontuurlijk, maar ook mooi. Hoop dat jullie zo blijven schrijven, want het is erg leuk om op deze manier mee te genieten. Groeten uit spanje

Tineke A long time ago

Super om jullie avonturen te volgen,zo kunnen we jullie echt volgen dit is tevens voor jullie een prachtig reis document/reisboek
Als bezorgde zus hebben jullie van alle passen ed wel een copie gemaakt.Ik geef jullie blog ook door aan de famkes dan kunnen zij ook meegenieten!

Ynse A long time ago

Via Pieter en Griet mag ik ook meekijken; vind het erg leuk jullie belevenissen te volgen. Eén vraagje: levert het gebruik van Google Maps niet een torenhoge internetprovider-rekening op of hebben jullie een lokale provider?

pg.dejong@telfort.nl A long time ago

Hoi rondtrekkende fam. Wat genieten wij van jullie belevenissen!! [alleen dat van die beurs dat moet niet weer hoor!!]tante Klas heeft heerlijk gelachen, en vooral dat verhaal van die beren.Wij hopen dat jullie de wedstrijd kunnen zien en dat ze winnen natuurlijk. tût van P en G
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!