dag 8 Spokane Livingstone

Door A. de Graaf - 12-07-2014 07:29

Dag 8, Spokane – Livingstone,

Wederom een behoorlijk eind gereden om zo dicht mogelijk bij Yellowstone te komen.  Heel veel verschillende landschappen trekken aan ons voorbij. Gisteren droog en woestijnachtig vandaag afwisselend bos en rocky’s . Het rijden gaat overigens perfect in onze vriend RV, al lust hij wel een flinke slok! Net als zijn baas zullen we maar zeggen. De jongens vermaken zich prima achterin, zolang hun digitale materiaal voldoende is opgeladen.  Om de beurt even voorin om de chauffeur  gezelschap te houden, muziekje der bij. Hit the road Jack!!  Toen we ver genoeg waren gereden hebben we weer een KOA camping uit het boek gezocht met zwembad, we vonden dat de jongens dit wel wel verdiend hadden. We kwamen wederom op een camping  met allemaal Amerikaanse kampeertrucks waar die van ons een kleintje naast lijkt. Vaak hebben ze hun auto er nog achteraan hangen, grote slide- outs naar de zijkant, TV screens en de hele rataplan. Maar hier waren ook van die out-door  types en volgens Hette van die  hillie billie handfish nozems. Er was zelfs nog een chapel op de camping, dus op en top the american life. Morgen en overmorgen hebben we geen WIFI, dus dan duurt het even voordat er weer een verhaaltje komt.

Reacties

Antje 13-07-2014 12:56 {{button-22782}}

heeee famylje, wat is dit leuk om jim sa te folgjen. Foaral troch dat ik lekker thús ben en alle tiid ha. At ik dan lês oer de KOA cmpimg dan komt ús reis fan 24 jier allyn ek wer werom. No, at ik hjir thús al sa mei genietsje kin dan moat jim it wol heel fijn ha. leafs

pg.dejong@telfort.nl 13-07-2014 15:29 {{button-22789}}

De eerste week zit er al weer op en wij hebben al heel veel gelezen en genoten van jullie reis.Heel mooi om het zo mee te maken. Blijf genieten en wij zien al weer uit naar de volgende "duif "
gr. P en G
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan