6 Aug vertrek naar USA

Door R. Brouwer - A long time ago

Daar gaan we dan, 11 uur lang in het vliegtuig. Gelukkig hadden we windje mee en duurde her uiteindelijk maar 10 uur en 15 min. In het vliegtuig hebben we films gekeken en muziek geluisterd. Er was ook een optie om André Hazes te luisteren, jij liever dan ik.. Ik zelf zat bij een raampje dus had de hele vlucht mooi uitzicht, ik bedoel niet het water, maar het land ;) De lucht was helder blauw en er waren amper wolken aan de lucht te zien. Heel veel mooie en verschillende landschappen gezien. 
Eenmaal geland in LA, gelijk door naar de douane. Wat niet eens zo heel lang duurde, met een half uur waren we er doorheen. Toen we naar buiten liepen had ik eigenlijk een klap in me gezicht verwacht van de warmte. Maar zo warm was het helemaal niet, ongeveer 24 graden met een lekker windje. 
Een bus van onze auto huurmaatschappij zou ons naar de verhuur plek brengen. Het was maar even wachten of we zagen de naam van de maatschappij Elmo. Het was een busrit van 10 minuten, daar hebben we ingecheckt, en werd ons verteld dat je gewoon een auto mocht kiezen. Van jouw klasse, die van ons was SUV, dus hebben we de mooiste en grootste uitgekozen, hup koffers erin en op naar het huisje. Onderweg hebben we nog even boodschappen gedaan. Wand jaa, wie vergeet er nou haar lenzen doosje, Richelle tuurlijk. In de superrr grote supermarkt opzoek naar lenzen doosjes, en gelukkig heb ik ze gevonden. 
Bij het huisje stond Donna ons al op te wachten, de kennis van me vader, waarvan we een studio zouden onderhuren. Met heel mooi uitzicht op de achter kant van Hollywood, en een paar bergen daar achter. Het is hier nu half 6, maar volgens Nederlandse tijd hadden we allang moeten slapen, daar is het nu half 3 's nachts. We zijn nu best moe en toe aan een dutje. Ik zeg doei, en tot het volgende verslag. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!