15 Augustus Zion park

Door R. Brouwer - A long time ago

Vanochtend ging de wekker weer vroeg, om de zonsopgang te bekijken. Ik ben zelf niet geweest, was te vroeg en het bed van Danique en mij slaapt al niet lekker. Dus een paar uurtjes erbij kon geen kwaad. Papa mama en Roy die gingen er op uit. Toen ze terug kwamen zijn we zo snel als mogelijk vertrokken naar onze volgende slaap plaats Zion National Park. 
Om 1 uur kwamen we aan in het park. Het was erg benauwd, ongeveer 38 graden. Er waaide ook geen windje want we zaten tussen rotsachtige bergen van 300 meter hoog. We gingen met een slingerweg naar de camping, de mooiste dingen hebben we al gezien dachten we. Maar wetende wat er nog moest komen is dat niet zo. Op de camping hebben we ons omgekleed om te gaan wandelen, met dit landschap meer een hike. Met een shuttle bus hebben we ons 8 kilometer de bergen in laten rijden en hebben daar een pad van 3 kilometer gewandeld, langs een rivier die de Virgin rivier heet. Onderweg hebben we veel eekhoorns gezien, ook 4 vrouwtjes herten, die gras aan het eten waren. Het pad was heen en terug, geen rondje, dus hebben we twee keer het zelfde gezien. Bij het begin punt, en ook eindpunt hebben we de bus weer gepakt die prop vol zat omdat het tegen etenstijd liep. Maar wij waren nog niet klaar. Op een aantal volgende haltes zijn we uitgestapt en hebben we gewandeld. Ook nog een kleine waterval tegengekomen. De zon verdween al snel achter de hoge rotsen dus werd het koeler in de dalen. Gelukkig hoeven we niet met airco aan te slapen, maar met de ramen wijd open.

Richelle en Danique 

Reacties

leo en marian A long time ago

Hey allemaal. Alles erg leuk daar zo te lezen. Super. Zitten jullie al in las vegas. Hoe vinden jullie dat? Super he die glitter en glamour. Ben benieuwd naar jullie schrijven daar vandaan. Gr leo en marian

leo en marian A long time ago

Het laatste verslag wat wij hebben gehad is van 15 aug. Klopt dat? Hoorde van tante lia dat roy al terug komt. Gr

R. Brouwer A long time ago

Ja Roy is mee gekomen.
We hadden 2 dagen geen internet, nu in groveland.
Morgen naar san Francisco.
Las Vegas was SUPER!!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!