Dag 11

Door J.P.R. Wagner - 14-06-2014 20:10

Gisteren konden we te telefoon van de camping lenen om  te reserveren voor de veerboot van Digby naar Saint John .
Vanmorgen  om 8 uur opgestaan om eerst een bezoek te brengen aan de La Have Bakery. http://lahavebakery.com/
Daarvoor moesten we met een klein pontje over. La Have Bakery was een gezellig luchroom met een bakkerij een souvenier winkeltje en een skatebord winkel op de zolder.
Nadat ik een pizza en de rest een muffin  had gegeten gingen we op weg om de ferry te halen die om 16.00 uur zou vertrekken. We moesten echter om 15.00 uur aanwezig zijn. De route ging langs Bridgewater waar we voor de laatste keer in Canada 100 liter getankt hebben.
Daarna ging de route door de binnenlanden van Nova Scotia. Lege wegen en veel bomen op de route die ook langs Kejimkuijk Narional Park  ging. http://www.pc.gc.ca/eng/pn-np/ns/kejimkujik/index.aspx
Ruim op tijd waren we bij de veerboot waar we een klein uurje moesten wachten voordat we aan boord konden. Aan boord was het niet druk. We hebben eerst koffie gedronken van Star Bucks en daarna gegeten  het visrestaurant waar ik de captains plater had met verschillende soorten gefrituurde vis patat. Tante Ruud trakteerde ons op een lekker stukje taart als dessert.
Na aankomst in Saint John was het maar een klein stukje rijden naar de camping Rockwood Park. http://www.rockwoodparkcampground.com/
Helaas lag dit dicht naast een rangeer terrein zodat we niet konden slapen door locomotieven die met de luchthoorn  hun komst aankondigden.
 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan