Voorbereidingen - 2

Door Ethel Nieuwenhuijse - A long time ago

Nog steeds thuis ......

Maar het aftellen gaat nu wel rap! 

Nog 18 dagen!

De Esta-visa zijn binnen.

De internationale rijbewijzen ook

De twee eerste campings zijn geboekt, een camping aan het strand in LA en een camping bijna midden in San Diego, de rest boeken we vanuit amerika omdat we anders zo'n opgedrongen, verplicht rijschema hebben. wij willen graag de route langer of korter kunnen maken, wij slaan bewust twee national parcs over maar misschien voegen wij ze weer toe als het blijkt dat de afstanden meevallen, we weten het nog niet. Het enig wat na San Diego vast ligt is de terugreisdatum!

Een goeie wegenatlas en reisgids hebben we ook al aangeschaft, tja we gaan het maar weer ouderwets met een kaart proberen! het leek ons een beetje raar om een satelietnavigatiedinges aan te schaffen, voorheen ging je toch ook alleen met een kaart op vakantie????

Ook al een aantal reisstekkers gekocht we willen toch meerdere telefoons opgeladen standby hebben voor het geval we een MacD. met gratis wifi tegenkomen! :-)

Straks nog even goed puzzelen wanneer wij precies in San Francisco zijn, omdat de tickets voor Alcatraz van te voren gekocht moeten worden ..... (okay toch weer een verplichtinkje)

Net hebben wij het filmpje van de camper maar weer voor de tiende keer bekeken ... nemen we nu koffers of roltassen mee? De grote vraag hier; ...kunnen er koffers onder het bed of passen daar alleen tassen in??? Dat wordt Tioga nog maar een keertje bellen denk ik! En zo puzzelen wij maar weer door!

Tot snel!

 

 

Reacties

Arnold en Evelien A long time ago

Kregen de link van Lia.
Spannend allemaal. Leuk dat jullie het nu ook met de camper gaan proberen.
Geniet van de voorpret!

Ethel Nieuwenhuijse A long time ago

inmiddels jullie ook op de mail-list gezet! wij gaan er voor!

Opa A long time ago

Zo blijf ik due op de hoogte
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan