18-7 Chula Vista - San Diego

Door Ethel Nieuwenhuijse - 19-07-2014 05:04 na een super voorspoedige, maar wel lange reis, veilig in LA aangekomen. De shuttle van het hotel gepakt en ingechecked. We waren vast van plan om meteen LA in te gaan maar ...... we zijn uiteindelijk allemaal in slaap gevallen! Wakker geworden zijn we toch nog maar met de taxi naar Manhattan Beach gegaan en wat gegeten, Op de tijd dat we normaal aan het ontbijt zouden zitten, zaten we nu aan een heerlijk diner met bier en wijn! De volgende ochtend een taxi geregeld die ons eerst naar Hollywood bracht, en ons daarna ophaalde om ons vervolgens weer naar onze huur-camper te brengen. Om twee uur konden we eindelijk op pad met onze huur-mobiel! het ding was toch wel wat groter als verwacht, haha! na eerst door de verhuurmaatschappij de volledig verkeerde kant te zijn opgestuurd toch nog de goeie route gevonden. Eerst even grote inkopen gedaan in de Wallmart! grappig je denkt dat het veel groter moet zijn, maar denk aan een gemiddeld grote franse supermarkt! Na onze winkelronde onze eerste kamig snel gevonden. precies onder de aanvliegroute van LAX! Hebben wij weer! Maar wel aan het strand van LA (vlakbij Manhattan Beach) Vanmorgen door gereden naar San Diego. Waar wij uitgebreid de USS Midway bekeken hebben. Wat een indrukwekkend, groot schip! Nu staan we in Chula Vista op een camping. Zo ver zuidelijk als we maar mochten. Mexico is verboden terrein. Morgen rijden wij verder naar Lake Havasu. `Trusten allemaal.

Reacties

Thea 19-07-2014 17:40 {{button-23180}}

Het is een hele ondernemjng, maar nu zijn jullie toch op pad. Geniet van alle mooie momenten!!, Groetjes van de C'est si bon in Appelscha

karin 20-07-2014 13:09 {{button-23214}}

Geweldig, het avontuur is nu echt begonnen!
Leuk om jullie zo te volgen....
Ff'ies een update van uit Italië : prima weer rond de 30°C. Vandaag drukkend warm, onweer waarschuwing en eigenlijk ook voor de komende week. Ik sta iedere dag op de plank, heerlijk suppen. Geweldig om te doen, het gaat steeds beter!!!
Volgende week een dagje Torbole....
Ciao, kussie

Lia 21-07-2014 23:02 {{button-23339}}

Fijn om van jullie te horen en dat de vliegreis voorspoedig ging. Hier was het in het vrijdag en zaterdag ook heel warm. Ik neem aan dat de camper airco heeft.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan