23-24/7 Lake Powell

Door Ethel Nieuwenhuijse - A long time ago

We zijn aangekomen op de camping in Lake Powell (na eerst de Wallmart leeg gekocht te hebben)  een dag geen hook-up (voorzieningen zoals stroom, water en afvoer) de tweede dag full- hook-up. Dag 1 zijn we "dood" gegaan van de hitte en het lawaai van onze generator, die wel na 10 uur 's avonds uit moest ,,, wat heb je er dan nog aan ..... 

De camping ligt aan het meer maar het is wel een eindje kuieren! We zijn er in de middag dus wel even heen gegaan om te genieten van de mogelijkheid tot zwemmen. nah zwemmen.....

Het meer is WARM! Net badwater! De omgeving is prachtig! Lekker zonnen dan terug naar de camper om beurten lekker douchen, bbq maar weer aan en een gezellig kampvuurtje stoken, ondanks de tropische temperaturen. Prachtig helder nachtje met super veel steren. Maar ook een lekker warm nachtje, zonder stroom dus geen airco, want de generator mag s’ nachts niet aan ….. balen. ’s Morgens spelen er chipmunks (grond eekhoorns) voor onze camper!

Geprobeerd een boot te huren maar ze zijn hier niet zo commercieel ingesteld, een boor die eenmaal voor een paar uurtjes verhuurd is verhuren ze niet nog een keer …. Stel je voor dat er wat mee is! Jammer!

Dan maar een rondvaartboot pakken door de canyon! Wow wat is dat hier mooi! De canyon in gevaren tot de rondvaartboot met moeite om kon draaien, goeie indruk van dit gebied! Tot slot maar weer lekker zwemmen met de camper op het strand, lekker pasta koken, eten, douchen en lekker slapen met de airco aan!  Dat kan want nu hebben we wel stroom, dus we storen de rust niet met onze generator! Morgen verder naar  Bryce Canyon.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!